5:04 Κυριακή 26 Ιουνίου 2022
eReportaz

Live:

Προς πώληση σπίτι που φέρει έργο του Banksy

Προς πώληση σπίτι που φέρει έργο του Banksy

Οι ιδιοκτήτες ενός σπιτιού στην Αγγλία το οποίο φιλοξενεί το τελευταίο έργο τέχνης του Banksy το έχουν βάλει προς πώληση.

Το νέο έργο τέχνης του Banksy -με τίτλο «Aachoo!!»– εμφανίζει μια γυναίκα που φτερνίζεται και της φεύγει η οδοντοστοιχία από το στόμα της. Το έργο έκανε ντεμπούτο νωρίς την Πέμπτη σε ένα γωνιακό σπίτι στο Μπρίστολ.

Ο Βρετανός καλλιτέχνης δημοσίευσε μια φωτογραφία της τοιχογραφίας στη σελίδα του στο Instagram την ίδια μέρα, επιβεβαιώνοντας ότι είναι ο δημιουργός του έργου.

Αναφορές αργότερα κυκλοφόρησαν ότι οι ιδιοκτήτες του σπιτιού καθυστέρησαν την πώλησή του, αλλά ο γιος της ιδιοκτήτριας, Νικ Μάκιν, λέει ότι αυτό δεν είναι αλήθεια.

Ο Μάκιν είπε στο BBC ότι η μητέρα του καθυστέρησε να πωλήσει το σπίτι για δύο ημέρες, αλλά τώρα η διαδικασία  προχωράει κανονικά.

«Έχει αυξηθεί η αξία του και έπρεπε να αφιερώσει λίγο χρόνο για να το σκεφτεί, αλλά η απόφασή της να το πωλήσει δεν έχει αλλάξει» είπε.

Ο Μάκιν είπε ακόμα ότι επάνω στον τοίχο που φιλοξενεί το έργο έχει τοποθετηθεί μία διαφάνεια για να το προστατεύει καθώς επίσης έχει εγκατασταθεί σύστημα συναγερμού.

Οι τοιχογραφίες του Banksy πωλούνται για περισσότερα από 100.000 δολάρια.

Διαβάστε επίσης 

 

Μυρτώ Αλικάκη: Υπάρχει μια υπερβολή στην ιστορία της σεξουαλικής παρενόχλησης(βίντεο)

Κέιτ Μος: “Ο Σινάτρα με άρπαξε και με φίλησε – Λιποθύμησα!”

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

          

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας