More

  Προσοχή – Προσπαθούν να εμπλέξουν τον Σπύρο Λάτση σε κομπίνα με κρυπτονομίσματα!

  Προσπαθούν να εμπλέξουν το γνωστό Έλληνα μεγαλοεπιχειρηματία Σπύρο Λάτση σε απάτη!

  Αν πέσατε θύματα απευθυνθείτε στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος!

  Και μάλιστα εμφανίζοντας και ψευδή συνέντευξη!

  Διαβάστε τα απίστευτα…

  Το απόσπασμα blog ξεκινάει αναλύοντας το στάτους και την ιδιότητα του γνωστού Έλληνα μεγαλοεπιχειρηματία…

  ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ

  “Ο Σπύρος Λάτσης είναι Έλληνας τραπεζίτης, εφοπλιστής και μεγιστάνας της πετρελαιαγοράς. Ελέγχει έναν από τους μεγαλύτερους πολυεθνικούς ιδιωτικούς τραπεζικούς ομίλους στην Ελβετία-(EFG Group). Ο Σπύρος Λάτσης κάνει όνομα ως αυθάδης ευθύς ομιλητής, ο οποίος δεν ενοχλείται με το να είναι ειλικρινής για το πώς βγάζει τα λεφτά του.

  Ο Σπύρος Λάτσης εμφανίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα στην ελληνική τηλεόραση μέσω της συνέντευξης του σε γνωστό κανάλι με οικοδέσποινα και ανακοίνωσε ένα νέο «παραθυράκι πλούτου» που αποδεικνύει πως μπορεί να μετατρέψει τον καθένα σε εκατομμυριούχο μέσα σε 3-4 μήνες.

  Ο Σπύρος Λάτσης κάλεσε τους πάντες στην Ελλάδα να συμμετάσχουν και να μην χάσουν αυτή την εκπληκτική ευκαιρία, πριν οι μεγάλες τράπεζες κλείσουν για πάντα.

  Και βέβαια, λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της συνέντευξης, η Κεντρική Τράπεζα της Ελλάδος προσπάθησε να σταματήσει τη μετάδοση της εκπομπής- αλλά ήταν ήδη πολύ αργά…” Λένε.

  Και συνεχίζουν…

  “Τι ακριβώς συνέβη:

  Η οικοδέσποινα της συγκεκριμένης εκπομπής, Εύα Αντωνοπούλου κάλεσε τον Σπύρο Λάτση στην εκπομπή για να μοιραστεί συμβουλές σχετικά με τη δημιουργία πλούτου και στη συνέχεια έσκασε η βόμβα LIVE στην τηλεόραση:

  “Αυτό που με οδήγησε στην επιτυχία είναι το ότι άρπαζα γρήγορα νέες ευκαιρίες- χωρίς κανέναν δισταγμό. Και τώρα, ο νούμερο ένα χρηματιστής μου είναι ένα νέο πρόγραμμα αυτόματων συναλλαγών κρυπτονομισμάτων που ονομάζεται Big Money Rush. Είναι η μεγαλύτερη μοναδική ευκαιρία που έχω δει στη ζωή μου για να φτιάξεις γρήγορα μια μικρή περιουσία. Σας καλώ όλους να το τσεκάρετε πριν οι τράπεζες διακόψουν τη λειτουργία του.”

  Η Εύα Αντωνοπούλου αρνούνταν να το πιστέψει, καθώς έβλεπε πόσα χρήματα είχαν ήδη κατατεθεί σε προσωπικούς τραπεζικούς λογαριασμούς θεατών μέσω αυτού του νέου προγράμματος που βγάζει χρήματα και για το οποίο ψιθυρίζουν πια όλοι στην Ελλάδα.

  Η συνέντευξη τελείωσε πριν ο Σπύρος Λάτσης μπορέσει να ολοκληρώσει, οπότε πήραμε μια αποκλειστική συνέντευξη από τον ίδιο άνθρωπο, για να μάθουμε περισσότερα σχετικά με αυτή την αμφιλεγόμενη ευκαιρία.”

  ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ;;;! Ούτε το Bloomberg (που είναι και στη μόδα λόγω του σκανδάλου ΝΙΚΑ) να ήταν!!!!!!

  Μάλιστα… Για να τη διαβάσουμε αυτή την… αποκλειστική συνέντευξη!!!

  “ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΛΑΤΣΗ:

  “Μπορεί να έχετε ακούσει για αυτή τη νέα πλατφόρμα επενδύσεων κρυπτονομισμάτων που ονομάζεται Big Money Rush και που βοηθά τους απλούς ανθρώπους στην Ελλάδα, το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Βόρεια Αμερική να χτίζουν περιουσίες από τη μια μέρα στην άλλη. Ίσως είστε επιφυλακτικοί, γιατί ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό”.

  Ο Σπύρος Λάτσης συνεχίζει:

  “Το καταλαβαίνω γιατί σκέφτηκα ακριβώς το ίδιο πράγμα, όταν μου το πρότεινε ένας αξιόπιστος φίλος. Αλλά αφού είδα με τα μάτια μου πόσα χρήματα έβγαζε, έπρεπε να το δοκιμάσω κι εγώ.

  Χαίρομαι που το δοκίμασα, γιατί ήταν μερικά από τα μεγαλύτερα και ευκολότερα χρηματικά ποσά που έβγαλα ποτέ. Μιλάω για δεκάδες χιλιάδες ευρώ την ημέρα στον αυτόματο πιλότο. Είναι κυριολεκτικά ο γρηγορότερος τρόπος για να αποκτήσετε τόνους μετρητών αυτή τη στιγμή. Και δεν πρόκειται να διαρκέσει για πολύ ακόμη, γιατί το ανακαλύπτουν όλο και περισσότεροι άνθρωποι. Και οι τράπεζες μπορεί να το κλείσουν για τα καλά.”

  ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ;

  Η ιδέα πίσω από το Big Money Rush είναι ξεκάθαρη: Να επιτρέψει στον μέσο άνθρωπο να εισπράξει μετρητά κατά την περίοδο άνθισης των κρυπτονομισμάτων, που εξακολουθεί να είναι η πιο επικερδής επένδυση του 21ου αιώνα, παρά τα όσα σκέφτονται οι περισσότεροι άνθρωποι.

  Παρόλο που η τιμή Bitcoin μειώθηκε από το τεράστιο ύψος των € 17.600 ανά Bitcoin, οι έμποροι συνεχίζουν να τα “κονομάνε”. Γιατί; Επειδή υπάρχουν χιλιάδες άλλα κρυπτονομίσματα εκτός από το Bitcoin που διακινούνται για τεράστια κέρδη σε καθημερινή βάση.

  Ορισμένα από αυτά τα κρυπτονομίσματα συμπεριλαμβανομένων των Ripple, Ethereum, Monero, Zcash και Ripple εξακολουθούν να προσφέρουν αποδόσεις άνω του 10.000% και υψηλότερα σε απλούς ανθρώπους στην Ελλάδα.

  Το Big Money Rush σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από όλα αυτά τα κρυπτονομίσματα, ακόμα και σε μια πολύ ανταγωνιστική αγορά. Χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη (AI) για να χειρίζεται αυτόματα τις πωλήσεις που πάνε για άνοδο ή τις ανοιχτές πωλήσεις για εσάς, ώστε να μπορείτε να κερδίζετε χρήματα όλο το εικοσιτετράωρο, ακόμη και όταν κοιμάστε.

  Το Big Money Rush υποστηρίζεται από μερικά από τα πιο έξυπνα τεχνολογικά μυαλά που έχουν υπάρξει ποτέ. Τον Richard Branson, τον Elon Musk και τον Bill Gates, για να αναφέρουμε μερικά.

  Ο Bill Gates και ο Richard Branson συζητούν για το Big Money Rush στο CES 2019
  Αυτές οι τεχνολογικές ιδιοφυίες έχουν χτίσει πολλές εταιρείες δισεκατομμυρίων που σχετίζονται με την επίλυση σύνθετων ζητημάτων, όπως οι ηλεκτρονικές πληρωμές, η πληροφορική και οι μεταφορές. Τώρα ασχολούνται με το παγκόσμιο πρόβλημα της ανισότητας του πλούτου, επιτρέποντας στον οποιονδήποτε – ανεξάρτητα από το πόσο πλούσιος ή φτωχός είναι – να βγάλει αρκετά χρήματα, ώστε να απολαύσει μια ευτυχισμένη και ικανοποιητική ζωή…”

  ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ, ΑΜΕ!!!

  “ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ:

  Ο Σπύρος Λάτσης συνεχίζει,

  “Βλέπουμε δύσκολες οικονομικά περιόδους κι αυτή είναι η λύση που περίμεναν οι άνθρωποι. Ποτέ στην ιστορία δεν είχαμε μια τόσο εκπληκτική ευκαιρία, την οποία θα μπορούσαν να εκμεταλλευτούν οι απλοί άνθρωποι, ώστε να αποκτήσουν τεράστια κέρδη σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

  Μερικοί άνθρωποι διστάζουν να το δοκιμάσουν, επειδή είναι τόσο διαφορετικό. Και αυτό συμβαίνει γιατί οι μεγάλες τράπεζες προσπαθούν να το κρύψουν! Οι μεγάλες τράπεζες δημιουργούν ενεργή προπαγάνδα και αποκαλούν τα κρυπτονομίσματα και τις πλατφόρμες σαν το Big Money Rush ως απάτη. Γιατί; Ανησυχούν ότι τα εταιρικά τους κέρδη θα συρρικνωθούν, μόλις οι πελάτες τους ανακαλύψουν, πώς μπορούν να αποκτήσουν μόνοι τους τεράστιο πλούτο.

  Η αλήθεια είναι ότι τα κρυπτονομίσματα είναι η επανάσταση της εποχής μας και όσοι δεν εκμεταλλεύονται αυτή την ευκαιρία, χάνουν. Έχω ήδη δεχτεί θυμωμένες κλήσεις και απειλές από μεγάλες χρηματοπιστωτικές εταιρείες, επειδή φέρνω αυτή την τεχνολογία στο επίκεντρο της προσοχής των ανθρώπων. Αλλά χέστε τους. Οι άνθρωποι στην Ελλάδα αρχίζουν ήδη να μαθαίνουν την αλήθεια και είναι απλά θέμα χρόνου να το εφαρμόσουν όλοι.

  Αυτό το μοιράζομαι, γιατί έχω λάβει εκατοντάδες email από ανθρώπους που με ευχαριστούν γι’ αυτό το μυστικό. Το αγαπημένο μου είναι από έναν νεαρό, που αγόρασε στον μικρό του αδερφό το αυτοκίνητο των ονείρων του – μια Ferrari 488 Pista χρησιμοποιώντας τα χρήματα που έβγαλε από το Big Money Rush. Αυτή η πλατφόρμα κάνει πραγματικά τη ζωή όλων των ανθρώπων στον κόσμο λίγο καλύτερη.”

  Ο Ανδρέας Παπαδάκης χρησιμοποίησε τα κέρδη που απέκτησε στο Big Money Rush για να αγοράσει στον μικρό του αδερφό το αυτοκίνητο των ονείρων του. Πόσο εμπνευσμένος τρόπος να χρησιμοποιήσει κανείς τον πλούτο για καλό!…”

  ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ; ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑΜΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ: (ΑΝΤΕ!!!)

  Οι ανώτεροι συντάκτες μας δεν θα μας άφηναν να δημοσιεύσουμε τη συνέντευξη με τον Σπύρο Λάτση μέχρι να επιβεβαιώσουμε ότι η Big Money Rush είναι μια νόμιμη ευκαιρία για να βγάζεις χρήματα απο το σπίτι. Η εταιρική μας ηγεσία δεν ήθελε να διαδώσουμε οποιαδήποτε πληροφορία που θα μπορούσε ενδεχομένως να οδηγήσει τους πολίτες της Ελλάδας στην απώλεια χρημάτων που έβγαλαν με σκληρή δουλειά.

  Έτσι η συντακτική ομάδα μας εξέτασε το Big Money Rush για να βεβαιωθεί ότι λειτουργεί πραγματικά όπως περιέγραψε ο Σπύρος Λάτσης. Ένας από τους διαδικτυακούς συντάκτες μας, ο Νικόλαος Κούλογλου, προσφέρθηκε να ρισκάρει τα δικά του χρήματα και να δοκιμάσει το Big Money Rush.

  Ο Νικόλαος είναι ένας 46χρονος, πατέρας 2 κοριτσιών και η γυναίκα του έχασε πέρυσι τη δουλειά της λόγω ασθένειας. Παραδέχτηκε ότι αγωνίζεται οικονομικά και αυτή η επενδυτική ευκαιρία θα μπορούσε να είναι η απάντηση.

  Η οικογένεια του Νικόλαου Κούλογλου αγωνιζόταν για να τα βγάλει πέρα και ήλπιζε ότι το Big Money Rush θα μπορούσε να την ανακουφίσει από αυτή την οικονομική πίεση, έτσι αποφάσισε να δοκιμάσει το σύστημα και να αναφέρει τα αποτελέσματά του
  Ο Νικόλαος αναφέρει:

  “Κατ ‘αρχάς, όταν άκουσα τη συνέντευξη, σκέφτηκα ότι ήταν μια φάρσα ή ένα αστείο. Η απόκτηση χρημάτων από το σπίτι είναι μόνο ένα όνειρο. Παρ’ όλα αυτά αποφάσισα να το δοκιμάσω δεδομένης της οικονομικής κατάστασής μου και για χάρη της καλής δημοσιογραφίας.

  Παρακολούθησα ένα εισαγωγικό βίντεο σχετικά με την πλατφόρμα και στη συνέχεια υπέγραψα. Το βίντεο φάνηκε να είναι πολύ ελπιδοφόρο, αλλά έβαλα το σκεπτικισμό μου στην άκρη. Μέσα σε λίγες ώρες, έλαβα μια κλήση από τον προσωπικό μου επενδυτή. Ο ίδιος απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις και τις αμφιβολίες που είχα και με διαβεβαίωσε ότι επρόκειτο να βγάλω λεφτά.

  Ο προσωπικός μου επενδυτής υποσχέθηκε ακόμη ότι εάν χάσω έστω και μία δεκάρα, θα μου επιστρέψει αμέσως την κατάθεση των 250 ευρώ. Είναι πεπεισμένος ότι με αυτόν τον τρόπο θα αλλάξει η ζωή μου. Τώρα αυτή η υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών είναι καλύτερη από όλες όσες έχω δει και δεν είναι περίεργο το ότι οι τράπεζες φοβούνται.

  Μόλις απέκτησα πρόσβαση στην πλατφόρμα, κατέβαλα την αρχική μου επένδυση ύψους 250 ευρώ. Αυτό είναι το ποσό που η οικογένειά μου ξοδεύει κάθε μήνα σε έτοιμο ανθυγιεινό φαγητό, οπότε αποφάσισα να κόψουμε το έτοιμο φαγητό για έναν μήνα. Τώρα μπορούμε να είμαστε υγιείς και να έχουμε την ευκαιρία να πλουτίσουμε.

  Το ίδιο το σύστημα Big Money Rush είναι μια πλατφόρμα αυτόματης συναλλαγής κρυπτονομισμάτων. Το λογισμικό χρησιμοποιεί προηγμένους αλγόριθμους AI και μηχανική εκμάθηση για να προβλέψει ακριβώς πότε οι τιμές των κρυπτονομισμάτων ανεβαίνουν και κατεβαίνουν. Στη συνέχεια αγοράζει και πουλάει αυτόματα για εσάς όλο το εικοσιτετράωρο. Η τεχνολογία έχει ήδη κάνει τη ζωή μας ευκολότερη με κάθε δυνατό τρόπο, οπότε γιατί να μην την χρησιμοποιήσουμε για να βγάλουμε περισσότερα χρήματα;”

  ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ

  “Μέσα σε μια ώρα από την κατάθεση των 250 €, το λογισμικό άρχισε να κάνει συναλλαγές για μένα. Για να είμαι ειλικρινής ήμουν αγχωμένος, γιατί μπορεί να έχανα όλα μου τα χρήματα. Και μάλιστα στην πρώτη μου συναλλαγή είχα απώλειες 25€!

  Ένιωσα έναν κόμπο στον λαιμό μου. Νόμιζα ότι με είχαν ξεγελάσει. Ήμουν έτοιμος να καλέσω τον προσωπικό μου επενδυτή και να ζητήσω τα χρήματά μου πίσω. Αλλά στη συνέχεια θυμήθηκα τι μου είπε νωρίτερα στην κλήση μας: Ο αλγόριθμος είναι σωστός περίπου στο 80-89% των περιπτώσεων. Δεν θα κερδίζετε σε ΚΑΘΕ συναλλαγή, αλλά θα κερδίσετε αρκετά και συνολικά θα βγείτε κερδισμένος.

  Άφησα λοιπόν το λογισμικό να συνεχίσει να κάνει συναλλαγές για μένα και το παρακολουθούσα στενά. Η επόμενη συναλλαγή ήταν κερδοφόρα! Μόνο 19€, αλλά ακόμη κι αυτό ήταν κάτι. Στη συνέχεια στην επόμενη συναλλαγή μου είχα κέρδος 51€. Και μετά κέρδος 22€, και το συνολικό μου κέρδος ήταν 67€. Και όλο αυτό σε λιγότερο από 5 λεπτά!

  Σύντομα άρχισα να βγάζω μετρητά με την κουτάλα σαν να έβγαζα παγωτό και δεν μπορούσα να πιστέψω στα μάτια μου. Κάθε φορά που ανανέωνα την οθόνη, τα κέρδη μου συνεχώς αυξανόταν. Ένιωσα σαν να ήμουν υπό την επήρεια ναρκωτικών, επειδή όλο αυτό ήταν συναρπαστικά γρήγορο.

  Τώρα ξέρω γιατί ο Σπύρος Λάτσης είναι ευδιάθετος όλη την ώρα και γιατί οι μεγάλες τράπεζες δεν θέλουν οι άνθρωποι οπουδήποτε να φτάσουν σε αυτό το παραθυράκι πλούτου. Μέχρι το τέλος της ημέρας, είχα κερδίσει πάνω από 754€ δεν ήταν κακό για μια αρχική επένδυση ύψους 250€! Ήμουν τόσο ενθουσιασμένος που μετά βίας κοιμήθηκα.

  Την επόμενη μέρα – ήταν Τρίτη και έπρεπε να επιστρέψω στη δουλειά. Για να είμαι ειλικρινής (και μην το πείτε στο αφεντικό μου) ήταν δύσκολο να συγκεντρωθώ στη δουλειά μου, γνωρίζοντας ότι το λογισμικό Big Money Rush έβγαζε χρήματα για μένα.

  Πήγα στο μπάνιο αρκετές φορές για να ελέγξω τα κέρδη μου και αυτά συνέχισαν να μεγαλώνουν (με μικρές απώλειες που και που). Στο τέλος της ημέρας, πριν βάλω τα παιδιά μου για ύπνο, το υπόλοιπο του λογαριασμού μου έδειχνε 1.349,13€. Είναι περισσότερα από όσα κερδίζω σε μια ΕΒΔΟΜΑΔΑ στην κανονική δουλειά μου!

  Μέχρι το τέλος της εβδομάδας, έβγαλα συνολικά 5.349,12€. Έκανα ανάληψη ακριβώς 4.500€ και επανεπένδυσα τα υπόλοιπα. Μέσα σε 2 ημέρες έλαβα την πρώτη μου επιταγή μέσω ταχυδρομείου- με ακριβώς 4.500 €. Δεν μπορούσα να πιστέψω, ότι αυτό συνέβαινε πραγματικά στη ζωή μου!”

  Ο Νικόλαος Κούλογλου έλαβε μια επιταγή των 4,500€ στις δύο πρώτες εβδομάδες χρήσης του Big Money Rush
  Ο Νικόλαος Κούλογλου συνεχίζει,

  “Τώρα βγάζω συνεχώς επιπλέον 700€ έως 1.500€ την ημέρα χάρη στo Big Money Rush. Τώρα τα χρήματα απλώς κατατίθενται στον τραπεζικό μου λογαριασμό κάθε λίγες μέρες. Με μερικά κλικ λαμβάνω τα χρήματά μου μέσα σε 24-48 ώρες. Κάθε φορά που η μεταφορά ενημερώνει τον λογαριασμό μου, πρέπει να τσιμπήσω τον εαυτό μου, για να σιγουρευτώ ότι δεν ονειρεύομαι….”

  Δεν συνεχίζουμε να αναπαράγουμε τα όσα γράφονται γιατί πρόκειται ξεκάθαρα για απάτη…

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

  Πρόσφατα Άρθρα

  Δράμα: Γιος σκότωσε τη μητέρα του μετά από καβγά [picks& vid]

  Οι οικογενειακές τραγωδίες τις τελευταίες ημέρες απασχολούν καθημερινά την κοινή γνώμη. Μια ακόμη δραματική ιστορία έλαβε χώρα στη Δράμα και συγκεκριμένα στην περιοχή του πρώην...

  O OHE καλεί για αμοιβαίο σεβασμό όλων των θρησκειών και των πεποιθήσεων

  «Οι προσβολές σε βάρος θρησκειών και ιερών θρησκευτικών συμβόλων προκαλούν το μίσος και τον εξτρεμισμό, οδηγώντας στην πόλωση και στο θρυμμάτισμα της κοινωνίας»  δήλωσε...

  Καιρός: Συνεχίζεται η χθεσινή κακοκαιρία με βροχές και καταιγίδες -Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα

  Με ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα συνεχιστεί καιρός καθώς η «Κίρκη» εξακολουθεί να είναι ορατή για δεύτερο 24ωρο την χώρα. Ωστόσο, στην διάρκεια της...

  Έκκληση από Unesco, Unicef και Παγκόσμια Τράπεζα για ανοιχτά σχολεία

  Οι  υπηρεσίες του ΟΗΕ Unesco και Unicef καθώς και η Παγκόσμια Τράπεζα κάνουν έκκληση να παραμείνουν ανοιχτά τα σχολεία την ώρα που ο κόσμος...

  Πώς θα προστατευτείτε από απάτες με  χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες

  Με αφορμή την πρόσφατη υπόθεση εξαπάτησης συμπολίτη μας, απ' τον τραπεζικό λογαριασμό του οποίου αφαιρέθηκαν 18.530 ευρώ, παρακάτω ακολουθούν κάποιες χρήσιμες συμβουλές ώστε να...