21:48 Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021
eReportaz

Live:

Προστασία και ενυδάτωση με αντηλιακό σπρέι

Προστασία και ενυδάτωση με αντηλιακό σπρέι

Το αντηλιακό είναι απαραίτητο για όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται εκτεθειμένοι στην υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία. Οι εταιρείες καλλυντικών κάνουν κάθε χρόνο βελτιώσεις (ποιοτικές και ποσοτικές) στα προϊόντα που λανσάρουν στην αγορά, αφού ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος.

Το Tecnoskin Sun Protect Body Lotion Spray SPF 50+ Αντηλιακή Λοσιόν Σώματος σε Σπρέι, 150 ml είναι ένα σκεύασμα, το οποίο προστατεύει το DNA των κυττάρων της επιδερμίδας από τις βλάβες της ακτινοβολίας. Ακόμη, προλαμβάνει τη φωτογήρανση και έχει αντιοξειδωτική δράση. Τέλος, προσφέρει πλούσια ενυδάτωση στο ταλαιπωρημένο από την ηλιοθεραπεία δέρμα.

Πρόκειται για ένα πολύ εξελιγμένο αντηλιακό σώματος, το οποίο προσφέρει τη μέγιστη προστασία της επιδερμίδας κατά την έκθεση στον ήλιο, ενώ ταυτόχρονα λειτουργεί προληπτικά σε σχέση με τις βλαβερές συνέπειες του ήλιου. Έχει πολύ υψηλό δείκτη προστασίας ενάντια στην υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία.

Κυκλοφορεί σε μορφή σπρέι για πιο εύκολη εφαρμογή. Χάρη στην ελαφριά και μη λιπαρή του υφή, απλώνεται εύκολα και δεν κολλάει στο δέρμα. Επιπλέον, απορροφάται γρήγορα, χωρίς να αφήνει λευκά κατάλοιπα και ίχνη λιπαρότητας.

Ενισχύει το μηχανισμό αποκατάστασης αυτών των βλαβών. Δρα αντιοξειδωτικά και προσφέρει πλούσια ενυδάτωση, με αποτέλεσμα την αναζωογόνηση της επιδερμίδας. Είναι υποαλλεργικό και δερματολογικά ελεγμένο σκεύασμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλους τους τύπους επιδερμίδας.

Χρειάζεται προσοχή, έτσι ώστε να εφαρμόζεται κάθε φορά επαρκής ποσότητα σε όλη την επιφάνεια της εκτεθειμένης στον ήλιο επιδερμίδας, προκειμένου να υπάρξουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας