8:32 Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022
eReportaz

Live:

Προθεσμία για να απολογηθούν έλαβαν η 22χρονη Αγγελική, η μητέρα & η σύντροφος του Τσάκαλου

Προθεσμία για να απολογηθούν έλαβαν η 22χρονη Αγγελική, η μητέρα & η σύντροφος του Τσάκαλου

Ενώπιον του Εφέτη Ειδικού Ανακριτή για θέματα τρομοκρατίας, Ευτύχιου Νικόπουλου, βρέθηκε νωρίτερα η 22χρονη Αγγελική Σπυροπούλου, η συνεργάτις του Χριστόδουλου Ξηρού, που συνελήφθη το πρωί στη Σαλαμίνα.

Η 22χρονη οδηγήθηκε στο Εφετείο Αθηνών από άντρες της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας λίγο μετά τις 19:30, υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας, μαζί με τη μητέρα των αδελφών Τσάκαλου, που κατηγορούνται για συμμετοχή στην οργάνωση Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς, καθώς και τη σύντροφο του Γεράσιμου Τσάκαλου.

Σημειώνεται ότι η μητέρα των αδελφών Τσάκαλου συνελήφθη καθώς φέρεται να παρείχε καταφύγιο στην 22χρονη. Μάλιστα η 60χρονη συνελήφθη έξω από το γραφείο του ανακριτή όπου είχε μεταβεί ώστε να δηλώσει πως βρίσκεται στη διάθεση των αρχών, ενώ και η σύντροφος του Γεράσιμου Τσάκαλου, συνελήφθη με τις ίδιες κατηγορίες περί υπόθαλψης εγκληματία.

Σημειώνεται ότι, οι δύο γυναίκες, συγκατηγορούμενες πλέον της 22χρονης στην υπόθεση της τρομοκρατικής οργάνωσης, συνελήφθησαν λίγες ώρες μετά την Αγγελική.

Και οι τρεις κατηγορούμενες έλαβαν προθεσμία προκειμένου να προετοιμάσουν την απολογία τους, έτσι η Αγγελική Σπυροπούλου αναμένεται να ξαναπεράσει το κατώφλι του ανακριτή την Πέμπτη, ενώ οι δύο συγκατηγορούμενές της έλαβαν προθεσμία μέχρι αύριο.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας