21:34 Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021
eReportaz

Live:

Πρωτοπόρος hotelier...

Πρωτοπόρος hotelier...

Ο όμιλος HotelBrain, ο μεγαλύτερος σε αριθμό καταλυμάτων και τουριστικών προορισμών ξενοδόχος της Ελλάδας, εμπλούτισε το portfolio του μέσα στο 2021 με τη μίσθωση 14 νέων ξενοδοχείων.

Μέσω της 100% θυγατρικής εταιρείας HotelKeys Α.Ε., ο όμιλος HotelBrain πλέον εκμεταλλεύεται μέσω μισθώσεων 73 ιδιόχρηστα ξενοδοχεία σε 34 διαφορετικούς προορισμούς στην Ελλάδα. Το σύνολο των δωματίων του ομίλου ανέρχεται σε 4.100, με τις κλίνες να ξεπερνούν τις 9.200, όπως σημειώνει η σχετική ανακοίνωση.

Εντός της τρέχουσας χρήσης 2021, ο όμιλος προχώρησε σε μισθώσεις 4 ξενοδοχείων στην Κρήτη, 2 ξενοδοχείων στη Σαντορίνη, 2 ξενοδοχείων στη Ρόδο, 2 ξενοδοχείων στη Μαρώνεια της Αλεξανδρούπολης, 1 ξενοδοχείου στη Θάσο, 1 ξενοδοχείου στη Μύκονο, 1 ξενοδοχείου στην Πάρο και 1 ξενοδοχείου στην Κω. Ο πρόεδρος και ιδρυτής του ομίλου Πάνος Παλαιολόγος αναφέρει ότι το αξιόπιστο μοντέλο ανάπτυξης βασίζεται αφενός στην κεντρική διοίκηση και διαχείριση και αφετέρου στην αποκεντρωμένη λειτουργία των ξενοδοχείων.

Με τον τρόπο αυτόν επιτυγχάνονται σημαντικές συνέργειες και οικονομίες κλίμακας, αλλά και εξειδικευμένη λειτουργία με διαφορετικό concept σε κάθε επιμέρους ξενοδοχείο και προορισμό.

Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας