3:39 Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023
eReportaz

Live:

Πρωτοβουλίες του Mega στο πλευρό των γυναικών

Πρωτοβουλίες του Mega στο πλευρό των γυναικών

Με τις 14 κεντρικές παρουσιάστριές του, τόσο από την ενημέρωση όσο και από την ψυχαγωγία, το Mega καταδικάζει την έμφυλη βία και στέκεται στο πλευρό όλων των γυναικών που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με κακοποιητικές συμπεριφορές είτε στο σπίτι τους είτε στον χώρο εργασίας.

Από τις 20 έως και τις 25 Νοεμβρίου, δηλαδή μέχρι την επομένη της «Διεθνούς Ημέρας για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών», το Mega με εκπομπές αλλά και αναρτήσεις συμμετέχει στην ευαισθητοποίηση της κοινωνίας. Παράλληλα οι Δώρα Αναγνωστοπούλου, Ανθή Βούλγαρη, Στέλλα Γκαντώνα, Νίκη Λυμπεράκη, Κατερίνα Παναγοπούλου, Στέλλα Στυλιανού, Ράνια Τζίμα, Ρούλα Κορομηλά, Ελεονώρα Μελέτη, Ελένη Μενεγάκη, Δανάη Μπάρκα, Μαρία Μπεκατώρου, Αγγελική Νικολούλη και Σίσσυ Χρηστίδου υψώνουν την παλάμη τους και στέλνουν το μήνυμα «Δυνάμωσε τη φωνή σου»!

Πρόκειται για μια οργανωμένη καμπάνια που επιβεβαιώνει τη συμμετοχή του καναλιού σε κοινωνικές δράσεις. Στο Mega έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν και σε άλλες παρόμοιες ενέργειες, που θα το φέρουν πιο κοντά στους πολίτες.

Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κοινωνικά δίκτυα και ανταλλάγματα

Ελένη Μενεγάκη: Η μεγάλη αλλαγή στην εκπομπή της και μόλις την ανακοίνωσε

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας