23:10 Κυριακή 23 Ιουνίου 2024
eReportaz

Live:

Ψευτογιατρός: Η στιγμή που ζητάει 45.000 ευρώ από ασθενή με σκλήρυνση κατά πλάκας (βίντεο)

Ψευτογιατρός: Η στιγμή που ζητάει 45.000 ευρώ από ασθενή με σκλήρυνση κατά πλάκας (βίντεο)

Bίντεο- ντοκουμέντο από την εκπομπή «Αποδείξεις» το 2006, όταν ο ψευτογιατρός ζήταγε μεγάλο χρηματικό ποσό για να τους βοηθήσει να θεραπευτούν από τη σκλήρυνση κατά πλάκας προβλήθηκε από την εκπομπή «LIVE NEWS».

Συγκεκριμένα, ο γιατρός ακούγεται να λέει στην ασθενή με σκλήρυνση κατά πλάκας πως θα κάνουν στη Γερμανία κάποιες ειδικές εξετάσεις, οι οποίες κοστίζουν 25.000 ευρώ και μπορούν να δουν στον εγκέφαλο.

Ο γιατρός φέρεται να έλεγε στην ασθενή πως τα βλαστοκύτταρα που θα χρησιμοποιούσαν θα ήταν από έμβρυα.

«Είμαι γιατρός της ομάδας Μπάσκετ του Ολυμπιακού»
Σύμφωνα με το βίντεο, ο ψευτογιατρός δήλωνε πως ήταν ο γιατρός της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού από το 1996 και αργότερα του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αποκαλύπτεται πως τα θύματα δεν είναι πέντα αλλά έξι. Ο συγγενής του θύματος δεν θέλει να δώσει κατάθεση διότι αισθάνεται ντροπή. Επιπλέον, τα χρηματικά ποσά που φέρεται να έχει πάρει δεν έχουν βρεθεί μέχρι στιγγμής σε κανέναν τραπεχικό λογαριασμό.

Σε ένα τρίτο βίντεο από την εκπομπή «Αποδείξεις», φαίνεται πως όταν οι ασθενείς ζητούσαν να δουν άλλα άτομα που έχουν θεραπευτεί μετά τη θεραπεία, ο γιατρός τους έλεγε πως δεν πρέπει να το πουν πουθενά διότι δεν πρέπει να γίνει γνωστό σε πολλούς. Συγκεκριμένα, ο λόγος σύμφωνα με τον ίδιο, ήταν επειδή «δεν έχετε καταλάβει πως απαγορεύεται να γίνεται καλά;».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ψευτογιατρός: Ξεσπά κόρη θύματος – «Να τιμωρηθούν για το κακό που προκάλεσαν»

Ψευτογιατρός: Έρευνα για ύπαρξη μαύρου χρήματος με εντολή του προέδρου της Αρχής Χ. Βουρλιώτη – Μηνύει αστυνομικούς ο Α. Κούγιας

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

           

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας