12:46 Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024
eReportaz

Live:

Πυροσβεστική: Τρεις “καμπάνες” σε Πέλλα, Καβάλα και Δράμα για καύση ξερών χόρτων

Πυροσβεστική: Τρεις “καμπάνες” σε Πέλλα, Καβάλα και Δράμα για καύση ξερών χόρτων

Τρία διοικητικά πρόστιμα επέβαλαν ανακριτικοί υπάλληλοι της Πυροσβεστικής σε άτομα που έκαιγαν ξερά χόρτα σε υπαίθριο χώρο σε περιοχές της Πέλλας, της Καβάλας και της Δράμας, παρά την απαγόρευση.

Συγκεκριμένα, διοικητικό πρόστιμο αξίας 2.187,5€ επιβλήθηκε στις 11 Ιουνίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Γιαννιτσών, σε ημεδαπό, ο οποίος προέβη σε καύση ξηρών χόρτων εντός υπαίθριου χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στο Δ.Δ. Ακρολίμνης του Δήμου Πέλλας.

Επίσης, διοικητικό πρόστιμο αξίας 1.875€ επιβλήθηκε χθες 13 Ιουνίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Χρυσούπολης, σε ημεδαπό, ο οποίος προέβη σε καύση υπολειμμάτων καλλιεργειών εντός οικοπεδικού χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην Τ.Κ. Χρυσούπολης του Δήμου Νέστου, στην Καβάλα.

Τέλος, διοικητικό πρόστιμο αξίας 1.875€ επιβλήθηκε χθες 13 Ιουνίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Δράμας, σε ημεδαπή, η οποία προέβη σε καύση ξηρών χόρτων εντός οικοπεδικού χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην Τ.Κ. Αργυρούπολης του Δήμου Προσοτσάνης, στην Δράμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο: 62χρονος έπεσε στον λιμενοβραχίονα – Συναγερμός στις Αρχές

Θρίλερ στη Θάσο: Εντοπίστηκε ανθρώπινο κρανίο μέσα στη θάλασσα

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας