7:57 Δευτέρα 22 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Qatar Gate: Η απάντηση Καϊλή για τις νέες αποκαλύψεις Παντσέρι για τα 250.000 ευρώ

Qatar Gate: Η απάντηση Καϊλή για τις νέες αποκαλύψεις Παντσέρι για τα 250.000 ευρώ

Ο συνήγορος της Εύας Καϊλή, έδωσε την εκδοχή της εντολέως του, σχετικά με τις νέες αποκαλύψεις για τα όσα έχει πει εναντίον της ο Παντσέρι, αλλά και για τα τηλεφωνήματα με την αδερφή της για το USB.

Την εκδοχή της προφυλακισμένης ευρωβουλευτού, Εύας Καϊλή, έδωσε ο συνήγορός της, σχετικά με τις κατηγορίες του Παντσέρι, οι οποίες αποκαλύφθηκαν τις τελευταίες ημέρες. Ο Ιταλός πρώην ευρωβουλευτής στην ομολογία του, φέρεται να μιλά για 250.000 ευρώ που πήρε η Εύα Καϊλή για την προεκλογική της καμπάνια πριν τις Ευρωεκλογές του 2019, από το Κατάρ.

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος μιλώντας στον ΣΚΑΪ και απαντώντας στην κατηγορία, ανέφερε: «Ποιος το λέει; Ο κ. Παντσέρι που προκειμένου να σώσει τον εαυτό του και την οικογένειά του, ό,τι του ζητήσουν θα το υπογράψει. Μιλά ξαφνικά για μια συνάντηση 4 χρόνια πίσω. Τι στοιχεία έχει για τη συνάντηση. Δεν είναι βέβαιος – λέει – αν ήταν η κ. Καϊλή. Και μετά λέει ότι εκ των υστέρων έμαθε ότι πήρε και 250.000. Μπορεί να τα αποδείξει αυτά; Λέει μετρητά, δεν μπορεί να βρεθεί σ’ αυτά η πορεία του χρήματος;

Ήμασταν και εμείς στη συνάντηση στο Κατάρ, εγώ ο δικηγόρος και εσείς οι δημοσιογράφοι. Μπορεί να το πει κι αυτό. Για τον εαυτό του τα λέει εκ του ασφαλούς. Ο Παντσέρι δεν ενδιαφέρει τους Βέλγους, είναι για τα απορρίματα. Αυτή που θέλουν να χτυπήσουν είναι η Καϊλή. Τι αξία να έχει; Τι έχει να αποδείξει, τίποτα απολύτως. Ο λόγος του έχει σκοπιμότητα».

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

    

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας