7:55 Κυριακή 26 Μαρτίου 2023
eReportaz

Live:

Qatar Gate - Μιχ. Δημητρακόπουλος: «Με πολιτική απόφαση η προφυλάκιση της Εύας Καϊλή»

Qatar Gate - Μιχ. Δημητρακόπουλος: «Με πολιτική απόφαση η προφυλάκιση της Εύας Καϊλή»

«Με πολιτική απόφαση η προφυλάκιση της Εύας Καϊλή» είναι η άποψη την οποία εξέφρασε ο ένας εκ των συνηγόρων της πρώην αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μιχάλης Δημητρακόπουλος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA.

Ο κ. Δημητρακόπουλος έκανε λόγο για «πολιτική απόφαση» πίσω από την ανακοίνωση που κρατάει την Εύα Καϊλή στις φυλακές του Χάρεν τουλάχιστον μέχρι τις 22 Ιανουαρίου 2023, ενώ αποκάλυψε και τη στιχομυθία που είχε με τον εισαγγελέα Μισέλ Κλεζ, ο οποίος κατά την ακροαματική διαδικασία σύμφωνα με τον συνήγορο της Εύας Καϊλή αναφέρθηκε σε πιθανότητα «απαγωγής» της Καϊλή από κατασκόπους του Κατάρ!

Δεν πρόκειται να κατατεθεί έφεση

Μάλιστα ο κ. Δημητρακόπουλος έκανε γνωστό πως δεν πρόκειται να κατατεθεί έφεση στην απόφαση για προφυλάκιση της Εύα Καϊλή.

Ο κ. Δημητρακόπουλος τόνισε πως οι τοποθετήσεις του εισαγγελέα προδίκασαν το αποτέλεσμα καθώς η Εύα Καϊλή είχε καταθέσει πρόταση για κατ’ οίκον περιορισμό χωρίς καμία ηλεκτρονική συσκευή, μόνο με ένα σταθερό τηλέφωνο για το οποίο δίνει άδεια να το παρακολουθεί η αστυνομία.

“Η Εύα Καϊλή θέλει να είναι μόνο με το παιδί της και με κανένα άλλο”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου της ομοσπονδιακής εισαγγελίας Βρυξελλών, η κ. Καϊλή έχει δικαίωμα να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης εντός 24 ωρών και να επανεξεταστεί το αίτημά της να βγει από την φυλακή με ηλεκτρονικό βραχιολάκι, μετά από 15 ημέρες.

Αν η κ. Καϊλή δεν ασκήσει έφεση το αίτημά να βγει από την φυλακή με περιοριστικούς όρους θα επανεξεταστεί μετά από ένα μήνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την προφυλάκιση της Εύας Καϊλή αποφάσισε το δικαστήριο – Ο Βέλγος εισαγγελέας «φοβάται ότι θα την απαγάγει το Κατάρ».

Εύα Καιλή: Δεσμεύεται το οικόπεδο της Πάρου – Σοβαρές υπόνοιες για ξέπλυμα μαύρου χρήματος

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

      

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας