2:33 Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023
eReportaz

Live:

Qatargate: Κατέθεσε στις αρχές ο πατέρας της Εύας Καϊλή - Παραμένει ελεύθερος

Qatargate: Κατέθεσε στις αρχές ο πατέρας της Εύας Καϊλή - Παραμένει ελεύθερος

Στις βελγικές αρχές κατέθεσε ο πατέρας της φυλακισμένης ευρωβουλευτού, Εύας Καϊλή, Αλέξανδρος στη «σκιά» του σκανδάλου διαφθοράς του Qatargate που συνταράσσει τις τελευταίες εβδομάδες τις Βρυξέλλες.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το πρακτορείο ANSA, ο Αλέξανδρος Καϊλής ολοκλήρωσε την κατάθεσή του και ο δικηγόρος της οικογένειας, Μιχάλης Δημητρακόπουλος τόνισε ότι ο πελάτης του παραμένει ελεύθερος.

Ο πατέρας της Εύας Καϊλή στο ξέσπασμα του σκανδάλου είχε συλληφθεί με μια βαλίτσα γεμάτη χρήματα φεύγοντας από ξενοδοχείο των Βρυξελλών ενώ στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Η βελγική Le Soir και η ιταλική La Repubblica σε εκτενή δημοσιεύματά τους για το σκάνδαλο στα τέλη Δεκεμβρίου αναφέρθηκαν σε κατάθεση της Εύας Καϊλή όπου έγινε αναφορά σε βαλίτσα.

«Αφού συνελήφθη ο σύντροφός μου, μπήκα στο γραφείο του. Έψαξα τα πράγματά του για να καταλάβω γιατί συνελήφθη» περιέγραφε η Εύα Καϊλή.

Η Καϊλή βρίσκει τη βαλίτσα, καθώς και έναν υπολογιστή και ένα τηλέφωνο: «Έτσι τηλεφώνησα στον πατέρα μου, που ήταν με το μωρό, του ζήτησα να έρθει να πάρει τη βαλίτσα. (…) Είναι μια βαλίτσα που κρατούσε ο άνδρας μου στο σπίτι για τον Παντσέρι. (…) Ήξερα ότι ο πατέρας μου θα πήγαινε μετά στην κόρη μου, γι’ αυτό είχα βάλει μπιμπερό στη βαλίτσα που είχε πάρει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Qatargate: «H Καϊλή μου τηλεφώνησε σε πανικό…» λέει ευρωβουλευτής

Qatargate: Νέο αίτημα αποφυλάκισης της Εύας Καϊλή καταθέτουν οι δικηγόροι της

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

      

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας