14:30 Κυριακή 29 Μαΐου 2022
eReportaz

Live:

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη - Βρέθηκε "χάπι βιασμού;"

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη - Βρέθηκε "χάπι βιασμού;"

Αντιμέτωποι ακόμα και με ισόβια βρίσκονται οι άντρες που σύμφωνα με τις καταγγελίες που έκανε η 24χρονη Γεωργία Μπίκα η οποία κατάγγειλε τον ομαδικό βιασμό της από τρία άτομα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε πριν από λίγο το MEGA έχουν βγει τα πρώτα αποτελέσματα από τις τοξικολογικές εξετάσεις και σε αυτές φαίνεται ότι στο αίμα της 24χρονης βρέθηκαν ίχνη ουσιών που μπορούν να επηρεάσουν το νευρικό σύστημα και να κάνουν έναν άνθρωπο να χάσει τις αισθήσεις του.

Παράλληλα, βρέθηκε ποσότητα αλκοόλ, καθώς η νεαρή κοπέλα είχε καταναλώσει αλκοόλ τόσο πριν, όσο και κατά τη διάρκεια του πρωτοχρονιάτικου πάρτι.

Η Γεωργία Μπίκα αποφάσισε να μιλήσει στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο με το ονοματεπώνυμο και το πρόσωπο της  σε δημόσια θέα.

 

Μπίκα

Όπως λέει o ξάδελφός της, η 24χρονη είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει δικαιοσύνη. Ήδη στο «μικροσκόπιο» έχουν μπει τα ευρήματα από τη σουίτα, όπως ρούχα, κλειδιά και ένα χάπι στυτικής διέγερσης ενώ κρίσιμες είναι και οι τοξικολογικές εξετάσεις που αναφέραμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ

WWW.DIKASTIKOREPORTAZ.GR

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

          

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας