13:01 Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021
eReportaz

Live:

Ράλλυ Ακρόπολις: Χιλιάδες θεατές εγκλωβίστηκαν στα βουνά της Φθιώτιδας (βίντεο)

Ράλλυ Ακρόπολις: Χιλιάδες θεατές εγκλωβίστηκαν στα βουνά της Φθιώτιδας (βίντεο)

Ουρές χιλιομέτρων και διαμαρτυρίες από εγκλωβισμένους οδηγούς – Γιατί διακόπηκε η Ειδική Διαδρομή 10 (Ελευθεροχώρι 1) του Ράλλυ Ακρόπολις.

Δεν έχει προηγούμενο η συμμετοχή του κόσμου στα βουνά της Φθιώτιδας για να παρακολουθήσει από κοντά το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις όπως αναφέρει το LAmiareport.gr

Ειδικά οι θεατές στην ειδική της Παύλιανης και του Ελευθεροχωρίου, έφτασαν σε πενταψήφιο νούμερο (!) με αποτέλεσμα εκατοντάδες αυτοκίνητα να εγκλωβιστούν στα χωμάτινα κομμάτια που προσέγγιζαν τις ειδικές διαδρομές.

Τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για την ομαλή διεξαγωγή των ειδικών προέβλεπαν κλείσιμο των δρόμων από πολύ νωρίς και σε σημεία που δεν είχαμε συνηθίσει, με αποτέλεσμα αρκετοί που δε γνώριζαν τα κατατόπια να κολλήσουν και να κλείσουν κι άλλους θεατές που είχαν φτάσει στον προορισμό τους στην ώρα τους αλλά δεν μπορούσαν να επιστρέψουν.

Στο LamiaReport λάβαμε δεκάδες μηνύματα και τηλέφωνα από οδηγούς που διαμαρτυρόντουσαν για την κατάσταση, αναφέροντας επίσης ελλιπή σήμανση και μικρό αριθμό αστυνομικών για τον όγκο των θεατών.

Δείτε βίντεο:

Οι φωτογραφίες είναι από το κομμάτι του Παλαιοχωρίου που οδηγεί στην ειδική του Ελευθεροχωρίου που γίνεται δύο φορές.

Ακρόπολις Ακρόπολις

Η ΕΔ 10 (Ελευθεροχώρι 1) διακόπηκε μετά τη διέλευση των αυτοκινήτων WRC για λόγους ασφαλείας (εσφαλμένες θέσεις θεατών).

Ο Kalle Rovanpera κέρδισε μία ακόμα ειδική και έχει αποκτήσει πλέον διαφορά 39,7 δλ. από τον δεύτερο Ott Tanak. O Sebastien Ogier σημείωσε τον δεύτερο ταχύτερο χρόνο στην ειδική και βρίσκεται μόλις 3,6 δλ. πίσω από τον Εσθονό.

Ακρόπολις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ράλλυ Ακρόπολις (2η ημέρα): Ο Κάλε Ροβάνπερα με TOYOTA προηγείται στη γενική

Γ. Πατούλης: «Το παγκόσμιο Ράλλυ επέστρεψε στην καρδιά της Αττικής μας, στο κέντρο της Αθήνας»

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας