20:23 Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024
eReportaz

Live:

Ροδόλφος Οντόνι: Σημαντικές επενδύσεις στο ηλεκτρονικό επιχειρείν

Ροδόλφος Οντόνι: Σημαντικές επενδύσεις στο ηλεκτρονικό επιχειρείν

Ο Ροδόλφος Οντόνι είναι επιχειρηματίας με πολυετή παρουσία στο χώρο των τυχερών παιγνίων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, έχοντας εμπειρία στο λανσάρισμα και τη λειτουργία Gaming Brands από το 2003.

H είσοδος του επιχειρηματία στο Online Gaming ξεκίνησε συμμετέχοντας στο brand betoto, white label της εταιρείας Bwin. Το Νοέμβριο του 2005 ο Ροδόλφος Οντόνι λάνσαρε στην ελληνική αγορά το brand VistaBet έχοντας έρθει σε συνεργασία με την Sportingbet PLC για τη δημιουργία ενός νέου Brand βασισμένου στην πλατφόρμα της Sportingbet.

To 2007 η εισηγμένη, στο ελληνικό χρηματιστήριο εταιρεία του Ροδόλφου Οντόνι, Centric, εξαγόρασε και το δικαίωμα προώθησης του brand Sportingbet στην Ελλάδα και την Κεντροανατολική Ευρώπη.

Η επιτυχία του επιχειρηματία συνεχίζεται με τη λειτουργία της Novibet, βασισμένη στη δική της τεχνολογία και πλατφόρμα, έχοντας κατακτήσει σημαντικά μερίδια αγοράς στις αγορές που ήδη δραστηριοποιείται και έχοντας αποσπάσει σημαντικές διεθνείς διακρίσεις για την καινοτομία και το τελικό προϊόν που προσφέρει.

Συνοψίζοντας, ο Όμιλος του κ. Οντόνι παράγει διαρκώς καινοτομία και νέες, πρωτοποριακές υπηρεσίες, με αποτέλεσμα να διαθέτει δύο tech hubs σε Ελλάδα και Μάλτα, προκειμένου να υποστηρίξει όλες αυτές τις πρωτοβουλίες.

Ένας από τους βασικούς στόχους, είναι η ανάπτυξη μέσα από τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, διαθέτει μία ιδιαίτερη ευαισθησία για τη νέα γενιά, αναζητώντας διαρκώς νέους ανθρώπους, με όραμα και «φρέσκες» ιδέες.

Αυτή η προσέγγιση δημιουργεί ένα μοναδικό εργασιακό περιβάλλον, αφού χάρη στην καινοτομία αλλά και στις αναρίθμητες πρωτοβουλίες, αναδεικνύονται διαρκώς νέες ευκαιρίες σταδιοδρομίας και επαγγελματικής εξέλιξης για νέους επαγγελματίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Eλληνικά ομόλογα: Ανοδος αποδόσεων – Στο 2,32% το 10ετές

Πληρωμές σε δικαιούχους: Καταβάλλονται επιδόματα από ΕΦΚΑ και ΟΑΕΔ

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

          

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας