20:35 Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023
eReportaz

Live:

Ρούλα Κορομηλά: Λύγισε στην Ελένη – «Ακούμπησα τον θάνατο»

Ρούλα Κορομηλά: Λύγισε στην Ελένη – «Ακούμπησα τον θάνατο»

Η Ρούλα Κορομηλά συγκινήθηκε και μας συγκίνησε στην Ελένη Μενεγάκη μετά την εξομολόγηση για την περιπέτεια υγείας που βίωσε!

Η Ρούλα μετά από ένα αφιερωματικό βίντεο το οποίο τη συγκίνηση, έκανε μία εκ βαθέων εξομολόγηση: «Κάποια στιγμή έσπασε κάτι μέσα μου και έψαχνα τον εαυτό μου… Ήθελα να μείνω μόνη μου και να τα βρω με εμένα.

Να ψάξω να δω τι γίνεται μέσα μου γιατί αν συνέχιζα με αυτό το άγχος και με αυτή την πίεση και το ξύλο που έτρωγα από δεξιά και αριστερά να λένε διάφορα για μένα και να τα καλύπτω για να μην στεναχωριέται η μητέρα μου, ο πατέρα μου που στεναχωριόταν πολύ… Ήταν άδικα όλα αυτά αλλά πιο πολύ κουράστηκα. Ήθελα να ξασποστάσω, να κάτσω… Να ζήσω στιγμές που δεν έζησα τελευταία το είπα, πριν αρρωστήσω».

Και συνέχισε λέγοντας: «Κάθισα και ο οργανισμός μου άρχισε να κλονίζεται. Πολύ και αρρώστησα… και είπα «τέλος»! Δεν είχα δυνάμεις… Δεν με κράταγαν τα πόδια μου! Φοβήθηκα και αποσύρθηκα. Πέρασα πολύ δύσκολα!»!

Και είπε με τρεμάμενη φωνή: «Ακούμπησα τον θάνατο. Με «χάιδεψε»! Δεν με χτύπησε, δεν με τράβηξε, αν δεν με φρόντιζαν οι γιατροί θα με έπαιρνε… Ήταν ένα μεγάλο μάθημα για εμένα αναθεωρήσεων. Έμαθα να συγχωρώ, να αγαπώ, να βλέπω τους ανθρώπους με τα μάτια της καρδιάς! Να κατανοώ, να δικαιολογώ και να φτιάχνω τα πράγματα ωραία… Γιατί όταν σου συμβεί κάτι και σκέφτεσαι ότι δεν θα ξυπνήσω την άλλη μέρα, τέλειωσε δεν θα δω τα αγαπημένα μου πρόσωπα, τελείωσα… Εκεί αλλάζεις»!

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

    

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας