22:25 Δευτέρα 20 Μαΐου 2024
eReportaz

Live:

Ρούλα Κορομηλά: Ο Γιώργος Λιάγκας πρέπει να συμμαζευτεί (βίντεο)

Ρούλα Κορομηλά: Ο Γιώργος Λιάγκας πρέπει να συμμαζευτεί (βίντεο)

Ρούλα Κορομηλά: Ο Γιώργος Λιάγκας πρέπει να συμμαζευτεί

«Εγώ δεν συγχωρώ στο Γιώργο κάποια σχόλια που γίνονται στο πάνελ που αφορούν αν θέλεις συνειδήσεις, αξιοπρέπειες, κάποιους ανθρώπους που έχουν παραπάνω κιλά», είπε η παρουσιάστρια
Καταπέλτης εναντίον του Γιώργου Λιάγκα ήταν η Ρούλα ΚορομηλάΟ Γιώργος Λιάγκας θα λογοδοτήσει στο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Νίκο Χατζηνικολάου. Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων τόνισε πως πρέπει «να συμμαζευτεί λίγο» και «κάποιοι πρέπει να τον βάλουν στη θέση του».

«Εδώ έχουμε ένα θέμα με τον Γιώργο, αν και τον συμπαθώ πάρα πολύ, δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί του. Ο Γιώργος Λιάγκας έχει ξεφύγει από τα όριά του. Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο, ενώ είναι έξυπνος και έμπειρος παρουσιαστής, κάνει κάποια πράγματα που δεν του ταιριάζουν κιόλας γιατί είναι και πατέρας. Εγώ δεν συγχωρώ στο ΓιώργοΜετά το σάλο, αναγκάστηκε να ζητήσει συγνώμη ο Λιάγκας για την απρεπή του αντίδραση (Video) κάποια σχόλια που γίνονται στο πάνελ που αφορούν αν θέλεις συνειδήσεις, αξιοπρέπειες, κάποιους ανθρώπους που έχουν παραπάνω κιλά», είπε αρχικά η Ρούλα Κορομηλά και συνέχισε:

«Και όπως και το τελευταίο συμβάν με τον τύπο και τη φοιτήτρια που δεν μου άρεσε καθόλου αυτού του είδους ο σχολιασμός. Κλείνουν οι πόρτες στα σπίτια και κάποιοι άνθρωποι έχουν σοβαρά προβλήματα, περιμένουν από εμάς τους παρουσιαστές πώς θα χειριστούμε κάποια πράγματα για να πάρουν μια ελπίδα, ένα φως. Αν εμείς γελάμε, λοιδορούμε και χαζολογάμε, αυτό δεν είναι σωστό, δεν ανταποκρίνεταιΜεγάλη Κόντρα: Λιάγκας – Παπανώτας VS Αρναούτογλου – Λιανός στην πραγματικότητα και δεν θα πρέπει να συμβαίνει. Έχω άδικο; Είναι ωραίο το φαινόμενο αυτό;».

«Τώρα περιμένει ο Γιώργος Λιάγκας να με σχολιάσει; Με σχολιάζει από την αρχή, βγαίνει και λέει διάφορα πράγματα. Εμένα δεν με νοιάζει που με σχολιάζει γιατί εγώ μπορώ να του απαντήσω και να τον βάλω στη θέση του. Κάποιοι άλλοι πρέπει να τον βάλουν στη θέση του τον Γιώργο Λιάγκα και να καταλάβει ότι παρουσιαστής δεν είναι αυτό που κάνει ο Γιώργος Λιάγκας, μπορεί να κάνει και άλλα πράγματα πολύ καλά ο Γιώργος Λιάγκας. Δεν τον ακυρώνουμε ως παρουσιαστή, του λέμε να συμμαζευτεί λίγο.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

    

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας