17:59 Κυριακή 23 Ιουνίου 2024
eReportaz

Live:

Ρουβίκωνας: Σύλληψη ηγετικού στελέχους για προτροπή σε τρομοκρατικές ενέργειες

Ρουβίκωνας: Σύλληψη ηγετικού στελέχους για προτροπή σε τρομοκρατικές ενέργειες

Mε την κατηγορία των απειλών μέσω διαδικτύου συνελήφθη ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα για ανάρτησή του όπου μεταξύ άλλων αναφέρεται:

«Ξεχάστε την εικόνα που τα ΜΑΤ ρίχνουν κρότου λάμψης και ο κόσμος τρέχει. Θα δρομολογηθούν παρεμβάσεις σε σπίτια υπουργών, υπουργεία, κτίρια υψηλού συμβολισμού».

Σύμφωνα με το άρθρο 187Α του Ποινικού Κώδικα, όποιος με οποιονδήποτε τρόπον ή μέσω του διαδικτύου απειλεί με τέλεση τρομοκρατικής πράξης ή προκαλεί ή διεγείρει σε διάπραξή της και έτσι εκθέτει σε κίνδυνο τη δημόσια τάξη, τιμωρείται με φυλάκιση. Ο συλληφθείς είχε παρουσιάσει τα ξημερώματα του Σαββάτου (18/5) στο προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το σχέδιο (όπως το χαρακτήρισε) «Πόλεμος για ένα άχυρο», καλώντας σε συμπλοκές.

«Άγριες συμπλοκές έξω από το ΒΟΞ με μας και τα ΜΑΤ. Ξεχάστε την εικόνα που τα ΜΑΤ ρίχνουν κρότου λάμψης και ο κόσμος τρέχει. Θα κάτσουμε ακίνητοι να ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΑΠΕΞΩ» έγραψε, προσθέτοντας ότι «όλες οι πρεσβείες και όλα τα σπίτια των πρεσβευτών θα γίνουν στόχοι παρέμβασης. Ολες οι τουριστικές περιοχές το καλοκαίρι θα γίνουν στόχοι παρέμβασης.

Θα δρομολογηθούν παρεμβάσεις σε σπίτια υπουργών, υπουργεία, κτίρια υψηλού συμβολισμού».

Η ανάρτησή του στα social media:
Η ηγεσία του υπουργείου προπο έχει 2 επιλογές. Η μία είναι να δώσει εντολή στα ΜΑΤ να κρατάνε απόσταση από το ΒΟΞ. Η άλλη είναι να αφήνει να έρχονται τα ΜΑΤ δίπλα στο ΒΟΞ και να προκαλούν. Στην δεύτερη περίπτωση σας το υπογράφω εγώ θα γίνουν τα εξής. 1ον Άγριες συμπλοκές έξω από το βοξ με μας και τα ΜΑΤ.

Ξεχάστε την εικόνα που τα ΜΑΤ ρίχνουν κρότου λάμψης και ο κόσμος τρέχει. Θα κάτσουμε ακίνητοι να ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΑΠΕΞΩ. 2ον.Θα Γ….Ν ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΟΤΑΞΙΑ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ 4 3ον.Ολες οι πρεσβείες και όλα τα σπίτια των πρεσβευτών θα γίνουν στόχοι παρέμβασης. 4ον. Όλες οι τουριστικές περιοχές το καλοκαίρι θα γίνουν στόχοι παρέμβασης. 5ον. Θα δρομολογηθούν παρεμβάσεις σε σπίτια υπουργών, υπουργεία, κτίρια υψηλού συμβολισμού.

Η θα μπουκάρουμε σε όλα μέσα και θα εκτεθεί η κυβέρνηση διεθνώς, ή θα πυροβολήσουν μέλη του Ρουβίκωνα για να μην μπουν με ότι αυτό συνεπάγεται. Αυτά που γράφω τώρα είναι το σχέδιο «πόλεμος για ένα άχυρο», το έχουμε συζητήσει έχει οργανωθεί και έχει εγκριθεί σε ολομέλεια τον Απρίλιο του 2024.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έσβησαν τα συνθήματα που έγραψε ο Ρουβίκωνας στον οίκο ανοχής που πήγαιναν την 12χρονη – Τι λέει ιερόδουλη

Ρουβίκωνας: «Σώζετε παπάδες, σκοτώνετε παιδιά» – Έγραψαν συνθήματα στο γραφείο του Θάνου Πλεύρη

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

          

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας