Ρουβίκωνας: Εισβολή στο γηροκομείο του Βόλου

Ρουβίκωνας: Εισβολή στο γηροκομείο του Βόλου

Την Τρίτη το μεσημέρι, στο γηροκομείο Βόλου εισέβαλε ο Ρουβίκωνας…

Σύμφωνα με το TheNewspaper, οι νεαροί εισέβαλαν στο ίδρυμα και διαμαρτυρήθηκαν για την περίπτωση ενός 33χρονου άνεργου, ο οποίος διαμένει σε διαμέρισμα ιδιοκτησίας του Γηροκομείου Βόλου με την κόρη του και πρόκειται να του γίνει έξωση, επειδή χρωστάει μισθώματα που ξεπερνούν τα 1.200 ευρώ.

Αρχικά, μπήκαν από την κεντρική πύλη και ζήτησαν να συναντήσουν τον διευθυντή του ιδρύματος Γιάννη Τρυφωνόπουλο, αφού ο πρόεδρος Παύλος Πάνος, δεν ήταν παρών. Συνολικά, στη διαμαρτυρία συμμετείχαν είκοσι άτομα, τα οποία είχαν φθάσει από Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ υπήρχε μέλος και από τον Βόλο.

Τα μέλη του «Ρουβίκωνα» ξεκαθάρισαν στον διευθυντή του ιδρύματος, ότι «δεν θα επιτρέψουν να ξεσπιτωθεί ο 33χρονος μισθωτής του Γηροκομείου» και παρέμειναν στον χώρο περίπου δέκα λεπτά, ζητώντας από το υπόλοιπο προσωπικό να παραδώσει τα κινητά του τηλέφωνα και να μην καταγράψει την «επίσκεψη».

Μάλιστα, προειδοποίησαν ότι θα επιστρέψουν αν η απαίτησή τους δε γίνει δεκτή από τη Διοίκηση της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων.

ΠΗΓΗ: Newsit.gr

Σχόλια