21:43 Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023
eReportaz

Live:

Σ. Τσαντίρης σε Π. Κουσουλό: Γιατί δεν ισχύει η εικασία της Ρ. Πισπιρίγκου περί κεταμίνης και λάθους των γιατρών

Σ. Τσαντίρης σε Π. Κουσουλό: Γιατί δεν ισχύει η εικασία της Ρ. Πισπιρίγκου περί κεταμίνης και λάθους των γιατρών

Καλεσμένος βρέθηκε και σήμερα ο ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντίρης  στην εκπομπή ΡΕΠΟΡΤΑΖ στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1. του εκδότη και δημοσιογράφου Πέτρου Κουσουλού. Η υπόθεση με τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα και οι εικασίες, οι περιγραφές, οι ισχυρισμοί της Ρούλας Πισπιρίγκου για το τι έχει συμβεί καθιστούν αναγκαία την παρουσία έγκριτων επιστημόνων προκειμένου να αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Η συζήτηση μεταξύ των κκ Τσαντίρη και Κουσουλού ξεκίνησε από την εικασία της κατηγορούμενης για ανθρωποκτονία από αμέλεια Ρούλας Πισπιρίγκου ότι η Τζωρτζίνα ναι πέθανε από υπερβολική δόση κεταμίνης αλλά αυτό μάλλον οφείλεται σε λάθος των γιατρών. Ο ιατροδικαστής εξήγησε γιατί δεν μπορεί να συμβεί αυτό, να γίνει τέτοιο λάθος.  Επίσης απάντησε και για τον μεταβολισμό της κεταμίνης που βρέθηκε τόσο στο αίμα όπως έχει αποκαλύψει με ντοκουμέντα η ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ  όσο και στα ούρα.

Επίσης ο κ. Τσαντίρης απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις του δημοσιογράφου για το τι αναμένει από την έρευνα των κκ Καρακούκη και Καλόγρηα και αφού τόνισε πρώτα ότι είναι από τους πιο έμπειρους ιατροδικαστές που έχει η χώρα και μαθαίνει και ο ίδιος από εκείνους θεωρεί ότι έχουν αποκλείσει πλέον τα παθολογικά αίτια, τα γενετικά αίτια που αναφέραμε και διερευνούν ενδεχόμενες εγκληματικές πράξεις είτε με δηλητηρίαση είτε με ασφυξία. “Και θεωρώ ότι θα καταλήξουν σε ένα ασφαλές συμπέρασμα με επανεξέταση του υλικού και θεωρώ υπό το πρίσμα των νέων γεγονότων θα αναδείξουν θετικό εύρημα όπως στην περίπτωση της Τζωρτζίνας”.

Ακούστε όλη την συνομιλία μεταξύ του κ. Τσαντίρη και του κ. Κουσουλού.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η “Μήδεια” της Πάτρας: “Μιλάει” η ασφυξία σε Μαλένα και Ίριδα

Ο Παιδοκαρδιολόγος της Τζωρτζίνας στο Ωνάσειο: Η καρδιά της ήταν άριστη

Πάτρα – Δεύτερο ανώνυμο τηλεφώνημα έκανε η υποτιθέμενη “μητέρα της φίλης του Μάνου” στις 25 Μαρτίου (βίντεο)

Διαβάστε ακόμη

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας