More

  Σάντρα Βουτσά: “Η δεύτερη σύζυγός του κράτησε όλους τους συλλεκτικούς πίνακες του πατέρα μου για τον εαυτό της”

  Η Σάντρα Βουτσά μιλώντας στην εκπομπή του STAR “Αλήθειες με τη Ζήνα” αποκάλυψε ότι οι συλλεκτικοί πίνακες που είχε αγοράσει ο πατέρας της παραμένουν φυλαγμένοι σε έναν χώρο υπό την κατοχή της δεύτερης συζύγου του Θεανώς. Όπως είπε μετά τον θάνατο του Κώστα Βουτσά η δεύτερη σύζυγός του αποφάσισε να κρατήσει όλους τους πίνακες και όχι να τους μοιράσει σε όλα τα παιδιά του ,όπως ήταν η επιθυμία του πατέρα της.

  Στην εκπομπή μίλησε και η Ελένη Βουτσά ,αδελφή του Κώστα η οποία είπε μεταξύ άλλων: Ο Κώστας έβγαζε πολλά χρήματα , έκανε σωστές επενδύσεις αλλά για τα παιδιά του. Δεν άφησε βέβαια και τις γυναίκες του παραπονεμένες αλλά αυτά που είχαν αγοραστεί ήταν από τα λεφτά του Κώστα.” Η ίδια είπε ότι ο αδελφός της ζήτησε μία εικόνα της Παναγίας του 1700 και μία ακόμα με τον Άγιο Νικόλαο που είχε στην κατοχή της. “Ο Κώστας μου είπε ότι θα μου τα έδινε. Δεν τα έδωσε .Τα κράτησε η Θεανώ.”

  Η Σάντρα Βουτσά αναφερόμενη στην τελευταία σύζυγό του πατέρα της την Αλίκη Κατσαβού είπε ότι “δεν υπήρχε περίπτωση ,αν υπήρχαν αυτά τα πράγματα στα χέρια της Αλίκης αυτή να έκανε κάτι τέτοιο. Η Αλίκη αγαπούσε πάρα πολύ τον πατέρα μου” τόνισε.

  Η Θεανώ Παπασπύρου, η Θεοδώρα και η Νικολέτα

  Ο Κώστας Βουτσάς σε συνεντεύξεις του είχε παραδεχθεί ότι δεν ήταν ποτέ πιστός σε μια γυναίκα. Ιδιαίτερα την δεύτερη σύζυγό του Θεανώ Παπασπύρου την είχε ταλαιπωρήσει πολύ με τις απιστίες του, όπως είχε δηλώσει ο ίδιος.

  Ο γάμος του με την Παπασπύρου του χάρισε δύο ακόμα κόρες, την Θεοδώρα και τη Νικολέτα, το 1977 και το 1979 αντίστοιχα.

  Οι δυό τους χώρισαν όταν η Θεοδώρα, επίσης ηθοποιός, ήταν 11 ετών και όπως έχει αποκαλύψει η ίδια έμαθε για τον χωρισμό τους από τη γυμνασιάρχη του σχολείου.

  «Οι γονείς μου προσπαθούσαν να προστατέψουν εμένα και την αδελφή μου, τη Νικολέττα, έτσι δεν είχε γίνει καμία συζήτηση στο σπίτι. Εκείνη την περίοδο ο πατέρας μου έλειπε σε περιοδεία. Περίμεναν να επιστρέψει, για να μας ανακοινώσουν κάπως πιο μαλακά πως έχουν χωρίσει» αναφέρει η Σάντρα και συμπληρώνει: «Μια μέρα που πήγα στο σχολείο, η καθηγήτρια με έβγαλε από την τάξη και με πήγε στη διευθύντρια. Προσπαθούσα να σκεφτώ τι αταξία είχα κάνει, γιατί ήμουν πολύ άτακτη μικρή, αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω. Η διευθύντρια, λοιπόν, προσπαθώντας να με νουθετήσει, μου είπε «αυτό που έγινε συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες, οι γονείς σου συνεχίζουν να σε αγαπάνε». Έτσι, έμαθα για το χωρισμό. Λόγω της αναγνωρισιμότητας του πατέρα μου, οι απ’ έξω γνώριζαν τι συμβαίνει στο σπίτι μου καλύτερα από μένα!».

  Η σχέση του Κώστα Βουτσά με την πρώην σύζυγό του Θεανώ ήταν πολύ φιλικές μέχρι το τέλος της ζωής του. Σε αυτό συνέβαλε πολύ η Θεανώ και η θέλησή της να κρατήσει τις δύο κόρες της μακριά από τους τσακωμούς και τις διαφωνίες τους.

  Ο Βουτσάς έκανε ένα ακόμα γάμος με την Εύη Καραγιάννη, της οποία τον γιο Άνθιμο μεγάλωσε σαν δικό του παιδί.

  Αλίκη Κατσαβού: Ο τελευταίος μεγάλος έρωτας της ζωής του

  Το 2015 ο Κώστας Βουτσάς έκανε σχέση με την κατά 39 χρόνια μικρότερη του Αλίκη Κατσαβού, με την οποία παντρεύτηκε ένα χρόνο αργότερα τον Φεβρουάριο του 2016 και στις 23 Ιουλίου του ίδιου έτους γεννήθηκε ο γιος του.

  Ο Κώστας Βουτσάς αν και σε μεγάλη ηλικία έδειχνε μεγάλη αδυναμία στον μικρό Φοίβο.

  «Είμαι και παππούς και πατέρας τώρα. Έχω τέσσερα παιδιά, βάζω και τον Άνθιμο μαζί! Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι. Κάναμε δυο προσπάθειες εξωσωματικής ώστε να πετύχει. Εγώ με τις γυναίκες που έχω ζήσει τις αγαπώ. Όταν έφευγα από μια γυναίκα, της άφηνα περιουσία. Όταν βρέθηκα με την Αλίκη, της είπα ότι εγώ δεν θα φύγω από κοντά σου, αλλά επειδή δεν έχω να σου δώσω σπίτια, σου χαρίζω τον εαυτό μου και το σπέρμα μου», είχε πει ο ίδιος χαρακτηριστικά.

  Στο γάμο τους κουμπάρα ήταν η παντοτινή του φίλη Μάρθα Καραγιάννη, ενώ παρούσες ήταν και η κόρη του Σάντρα αλλά και η πρώην σύζυγός

  Μια από τις πρώτες γυναίκες που έκλεψαν την καρδιά του ήταν η Στέλλα Στρατηγού, ωστόσο ήταν μια σχέση που δεν κράτησε πολύ, καθώς πολύ γρήγορα στη ζωή του Βουτσά μπήκε η πληθωρική Σπεράντζα Βρανά.

  Ο θυελλώδης έρωτας με τη Σπεράντζα Βρανά

  Οι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν το 1959 στα παρασκήνια του θεάτρου Ακροπόλ. Η γνωριμία τους εξελίχθηκε σε θυελλώδη σχέση γεμάτη ζήλιες, απιστίες, καβγάδες, χωρισμούς και επανασυνδέσεις. Η Σπεράντζα δεν ήταν ερωτευμένη μαζί του εξαρχής.

  Όπως είχε παραδεχτεί και η ίδια στη βιογραφία της, σύναψε σχέση μαζί του με στόχο να εκδικηθεί την ηθοποιό Στέλλα Στρατηγού, την επίσημη σχέση του Κώστα Βουτσά, επειδή είχε υποψίες ότι φλέρταρε τον πρώην της.

  Οι δύο ηθοποιοί διατηρούσαν παράνομη σχέση και όταν μαθεύτηκε, ο Βουτσάς πήγε και είπε στην Βρανά: «Διάλεξε. Ή αύριο παντρευόμαστε και πάω και καθαρίζω απ’ έξω που περιμένει η Στέλλα ή στο τέλος της πρόβας, πάμε στο Περιστέρι και λες στην Στέλλα πως δεν έχουμε τίποτα και λάθος της είπαν».

  Η Σπεράντζα αρνήθηκε να τον παντρευτεί, αλλά ο Κώστας Βουτσάς χώρισε με την Στρατηγού για να μείνει με εκείνη. Η Βρανά πίστευε ότι ήταν μαζί της για να γίνει και αυτός διάσημος, αφού τότε έκανε τα πρώτα του βήματα: «Ήταν και είναι πολύ φιλόδοξο παιδί, κι ήθελε ν’ ακούγεται – γιατί μη μου πεις ότι δεν έπαιξε ρόλο ότι ήμουν η Σπεράντζα Βρανά που είχα φίρμα και σου λέει ο Κωστάκης γιατί να μην τα έχω με την Βρανά, που και θέση καλύτερη έχει στο θέατρο και μπορώ ν’ ακουστώ δίπλα της».

  Και η ηθοποιός συνέχισε: «Τρομερά φιλόδοξος, μεγαλομανής, αριβίστας. Ήξερε να ελίσσεται. Χρησιμοποιούσε όλα τα κόλπα για να πετύχει τους σκοπούς του. Καλοπερασάκιας. Στην αρχή μου ‘κανε τον πολύ ερωτευμένο, έκανε ό,τι μπορούσε για να με ευχαριστήσει. Μ’ αγόραζε δίσκους με λατινοαμερικάνικους ρυθμούς, με φωνητικά συγκροτήματα που ήξερε ότι μου άρεσαν. Ήταν πολύ κωμικός και εγώ ξεκαρδιζόμουν σαν μαλάκας. Αν μ’ αγάπησε ο Κώστας, γιατί μ’ αγάπησε, αυτό συνέβη αργότερα».

  Με το πέρασμα του χρόνου οι δυο ηθοποιοί ήρθαν πιο κοντά. Τότε όπως γράφει η ηθοποιός είναι που ξεκίνησαν οι σκηνές ζηλοτυπίας. «Γιατί κάθεσαι στο καμαρίνι με την ρόμπα ανοιχτή και φαίνεται το πόδι σου; Καβγάς. Γιατί σου μίλησε ο τάδε συνάδελφος; Καβγάς. Φυσικά αυτά τα μικροκαβγάδακια είχαν σαν αποτέλεσμα να την βρίσκουμε πιο ωραία ερωτικά και πρέπει να ομολογήσω πως ο Κώστας ήταν τέλειος σαν εραστής, τρυφερός, γλυκός και καλοσυνάτος».

  Την άνοιξη του ΄61 αρραβωνιάστηκαν. Η επισφράγιση, όμως, της σχέσης τους δεν ήταν αρκετή για να σταματήσουν οι τσακωμοί. Ο Βουτσάς έλαβε ανώνυμο γράμμα που έλεγε ότι η Σπεράντζα τον απατάει. Η εμπιστοσύνη του κλονίστηκε ακόμα περισσότερο.

  Κάποια μέρα, η Βρανά τον επισκέφθηκε στο θέατρο «Βέμπο» όπου έπαιζε και είδε την ηθοποιό Άννα Μαντζουράνη να κάθεται στα πόδια του. Για να τον εκδικηθεί βγήκε με κάποιον άλλο ραντεβού. Η Βρανά εξομολογήθηκε στη βιογραφία της: «Ναι τέτοιος κωλοχαρακτήρας ήμουν, όσο μου ήταν εντάξει ο Κώστας του καθόμουνα και εγώ εντάξει, μόλις έκανε ότι μου κουνιόταν, αμέσως πήγαινα με τον πρώτο που έβρισκα μπροστά μου και τον κεράτωνα, από αντίδραση».

  Το περιστατικό αυτό ήταν η αρχή του τέλους της σχέσης τους. Η Σπεράντζα πήγε στο Παρίσι για να ηρεμήσει. Ήταν αποφασισμένη να τον χωρίσει. Την έπαιρνε συνέχεια τηλέφωνα για να την μεταπείσει, αλλά εκείνη δεν άλλαζε γνώμη. Όταν η Βρανά γύρισε στην Ελλάδα, ο Βουτσάς πήγε στο σπίτι της μεθυσμένος και την παρακαλούσε να τα ξαναβρούν. Εκείνη δέχτηκε και λίγο αργότερα αποφάσισαν να παντρευτούν. Ο Βουτσάς ήθελε η γυναίκα του να μένει στο σπίτι και να φροντίζει το νοικοκυριό. Της έλεγε: «Μην ξεχνάς πως όταν παντρευτούμε, θα φύγεις απ’ το θέατρο, δεν μπορώ εγώ να ‘χω τη γυναίκα μου στη σκηνή και να σου βλέπουν τα πόδια και να μαλακίζονται». Η Σπεράντζα όμως δεν μπορούσε να αφήσει το θέατρο και έτσι η σχέση τους που διήρκεσε 4,5 χρόνια, τελείωσε οριστικά. Λίγο αργότερα, το 1965 η Βρανά δέχτηκε το προσκλητήριο του γάμου του Βουτσά με την ηθοποιό Έρρικα Μπρόγιερ, όμως δεν του κράτησε κακία. Οι σχέσεις των δυο ηθοποιών έφτιαξαν με τα χρόνια. Η Σπεράντζα είχε βρει πια τον μεγάλο και τελευταίο έρωτά της, τον τραγουδιστή Παύλο Πατάκα.

  Ο γάμος με την Έρρικα Μπρόγιερ και η γέννηση της Σάντρας

  Μπορεί τα πράγματα με την Σπεράντζα Βρανά να μην οδήγησαν τον Κώστα Βουτσά στα σκαλιά της εκκλησίας, ωστόσο αυτό έγινε λίγα χρόνια αργότερα με την Έρρικα Μπρόγιερ.

  «Γνωριστήκαμε στα «201 καναρίνια». Στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας καθόταν πίσω μου και στο διάλειμμα έκανε χιούμορ λέγοντάς μου «πώς και δεν έχεις πάρει το Οσκαρ ακόμα;» Μετά την εκδήλωση πήγαμε στο σπίτι του παραγωγού του φιλμ Τζέιμς Πάρις, όπου έκανε ένα μικρό πάρτι. Εκεί γνωριστήκαμε και μιλήσαμε για πρώτη φορά. Νωρίτερα, βέβαια, τον είχα δει που ερχόταν στα Αστέρια με κοπέλες και χόρευε. Ολο κοντά μου βρισκόταν! Στη συνέχεια δουλέψαμε εμείς στο Βέμπο κι εκείνος απέναντι σε ένα θέατρο που λεγόταν «του Σαμαρτζή». Πήγαινα εγώ εκεί στα διαλείμματά μας, ερχόταν εκείνος σ’ εμένα στο δικό του και κάπως έτσι ξεκίνησε το ειδύλλιο» έχει αναφέρει η ίδια.

  Ο γάμος του διάσημου ζευγαριού ήρθε δύο χρόνια αργότερα. Η Έρρικα Μπρόγιερ ήταν ο πρώτος γάμος του Κώστα Βουτσά με τον οποίο απέκτησε την κόρη της Σάντρα, αλλά δυστυχώς δεν κράτησε πολλά χρόνια. «Ο Κώστας πάντοτε ήταν γυναικάς. Μόνος του μου είχε πει, όταν πια χωρίσαμε «Έρρικα, αυτό με τα χρόνια επιδεινώνεται». Τουλάχιστον, ο Κώστας τα έλεγε. Άλλοι δεν τα λένε” έχει δηλώσει παλιότερα η Έρρικα Μπρόγιερ.

  Μπορεί το ζευγάρι να μην έμεινε για πολύ μαζί ωστόσο είχαν μέχρι το τέλος μια σχέση αγάπης. «Τον λατρεύω τον Κώστα, τον αγαπάω, πιο πολύ τώρα από τότε. Δεν θέλω να ακούσω κάτι για τον Κώστα, προτιμώ να πουν για μένα. Είχα στεναχωρηθεί όταν χωρίσαμε. Αν και κάτσαμε και μιλήσαμε με τον Κώστα για να χωρίσουμε. Και η Σάντρα δεν το κατάλαβε καθόλου γιατί δεν το είχε καταλάβει. Περάσαμε και εκείνος και εγώ δύσκολα, αλλά το βρήκαμε» είχε πει η ίδια.

   

  Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις.

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

  Πρόσφατα Άρθρα

  Η απάντηση του σκιτσογράφου της ΕφΣυν για το σκίτσο με Μητσοτάκη και τη δολοφονία Καραϊβάζ

  Την απάντηση του δίνει ο σκιτσογράφος Πέτρος Ζερβός για το σημερινό του σκίτσο με αφορμή την άνανδρη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ  στην Εφημερίδα...

  Κορωνοϊός: 1.606 νέα κρούσματα, 781 οι διασωληνωμένοι και 76 νέοι θάνατοι – Αύξηση των εισαγωγών στα νοσοκομεία +17,17%

  Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 1.606, εκ των οποίων 9 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες...

  Μ. Βορίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ φοβάται την ψήφο των εκτός Ελλάδας εκλογέων

  «Είναι εντυπωσιακό πώς ο ΣΥΡΙΖΑ αλλάζει κάθε μέρα την άποψή του στο σοβαρό ζήτημα της ψήφου των Ελλήνων του εξωτερικού, παίζοντας μαζί τους παιχνίδια...

  Live η ενημέρωση από τους Μαρία Θεοδωρίδου και Μάριο Θεμιστοκλέους

  Η ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών για το Εθνικό Σχέδιο εμβολιαστικής κάλυψης για τη νόσο COVID-19, θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Υγείας σήμερα, Δευτέρα 12 Απριλίου και ώρα...

  Ν. Δένδιας: Η Ελλάδα επιστρέφει και θα παραμείνει στη Λιβύη

  Το μήνυμα πως η Ελλάδα επιστρέφει στη Λιβύη, έστειλε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας σε δήλωσή του κατά την επίσκεψή του στην ελληνική κοινότητα...