16:34 Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023
eReportaz

Live:

Σαρώνουν οι Αφοί Σαράντη

Σαρώνουν οι Αφοί Σαράντη

Με απολογισμό δράσεων και προσδιορισμό των νέων στόχων του ομίλου πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα, το διήμερο 22-23 Μαρτίου, η ετήσια συνάντηση στελεχών της Ελληνικά Γαλακτοκομεία Α.Ε.

Μιλώντας στην εκδήλωση ο πρόεδρος της εταιρείας, Τάκης Σαράντης, και ο διευθύνων σύμβουλος, Μιχάλης Σαράντης, αναφέρθηκαν στην αξία του στελεχιακού δυναμικού της επιχείρησης, ευχαριστώντας τους συμμετέχοντες στις εργασίες για την καθοριστική συμβολή τους στην υλοποίηση των εταιρικών στόχων.

Η διοίκηση της Ελληνικά Γαλακτοκομεία, συμμεριζόμενη την αναπροσαρμογή του κόστους ζωής όπως αυτό διαμορφώνεται από τις ανατιμήσεις βασικών αγαθών, προχώρησε σε αυξήσεις των αμοιβών των εργαζομένων.

Συγκεκριμένα αυξάνονται κατά 15% οι μισθοί που κυμαίνονται κάτω από 25.000 ευρώ σε ετήσιο κόστος και κατά 10% εκείνοι που υπερβαίνουν τις 25.000 ευρώ ετησίως.

Ο όμιλος των αδελφών Σαράντη πραγματοποίησε το 2021 κύκλο εργασιών 427 εκατ. ευρώ παραμένοντας η μεγαλύτερη γαλακτοβιομηχανία της χώρας.

Διαθέτει επτά εργοστάσια και έναν ρυθμό επενδύσεων που αγγίζει τα 40.000.000 ευρώ τον χρόνο, φτάνοντας κατά την τελευταία πενταετία τα 193.000.000 ευρώ.

Στο χαρτοφυλάκιο του ομίλου, δίπλα στην ΟΛΥΜΠΟΣ, την ΤΥΡΑΣ και τη ΡΟΔΟΠΗ, προστέθηκαν την τελευταία διετία τα αναψυκτικά ΚΛΙΑΦΑ και το ανθρακούχο νερό ΔΟΥΜΠΙΑ.

Άνοιξε ξανά η πλατφόρμα του «Εξοικονομώ»

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας