Κυριακή 23 Μαρτίου 2025

Σε εργαστήριο στο εξωτερικό τα ιατροδικαστικά ευρήματα του Παναγιωτάκη- Δεν εμπιστεύονται την ΙΥΠ οι εισαγγελικές Αρχές


Από πιστοποιημένο κρατικό εργαστήριο του εξωτερικού θα γίνει η επανεξέταση των ιστολογικών και ιατροδικαστικών εξετάσεων του 15 μηνών Παναγιωτάκη.

Ρεπορτάζ: Πέτρος Κουσουλός – Νίκος Νικολετάκης

Σύμφωνα με πληροφορίες το Ανθρωποκτονιών ζήτησε και έλαβε έγκριση από την Εισαγγελία Πατρών να σταλούν σε εργαστήριο είτε της Μεγάλης Βρετανίας, είτε της Γερμανίας, είτε της Ελβετίας.

Όπως πρώτο αποκάλυψε το ereportaz.gr το πόρισμα του ιατροδικαστή Πατρών Ανδρέα Γκότση αποδίδει τον θάνατο του βρέφους σε παθολογικά αίτια.

Ο κ. Γκότσης εκτιμά ότι η έλλειψη οξυγόνου στον οργανισμό του Παναγιωτάκη οφείλεται σε παθολογικά αίτια και όχι σε ασφυξία.

Κλίμακιο του Ανθρωποκτονιών είχε πάει πριν από μερικές μέρες στην Πάτρα και είχε προσπαθήσει να πάρει κάποιες πληροφορίες από τον ιατροδικαστή Πατρών αλλά δεν κατέστη δυνατό.

Η αμέσως επόμενη ενέργεια τους είναι να υποβάλουν το αίτημα για επανεξέταση από πιστοποιητικό εργαστήριο του εξωτερικού καθώς ακόμα δεν έχει συσταθεί η τριμελής επιτροπή η οποία θα επανεξετάζει σοβαρές υποθέσεις μετά από εισαγγελική εντολή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καβάλα: 62χρονος εκπαιδευτικός ασελγούσε σε 16χρονη μαθήτρια με νοητική υστέρηση

Χρυσοχοΐδης:  Πάνω από 25.000 υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας στον φάκελο της ΕΛΑΣ το 2024!

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ