15:20 Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021
eReportaz

Live:

Σε Τούρκο καπετάνιο του Π.Ν. το Καταμαράν της Τήλου Sea Star

Σε Τούρκο καπετάνιο του Π.Ν. το Καταμαράν της Τήλου Sea Star

Ο Δήμος Τήλου για μία ακόμη φορά φαίνεται να ενεργεί ελαφρώς… προδοτικά, αν όχι ύποπτα, καθώς παραχώρησε τα δικαιώματα του Καταμαράν της Τήλου Sea Star σε Τούρκους ενδιαφερόμενους και αυτοί με τη σειρά τους, όπως είναι λογικό, έδωσαν το τιμόνι του πλοίου σε Τούρκο και μάλιστα καπετάνιο του Πολεμικού Ναυτικού της γείτονας χώρας!

Σύμφωνα με τον πρώην πράκτορα της ΕΥΠ, Μανώλη Χατζησάββα, το Υπουργείο Ναυτιλίας έχει πέσει με τα μούτρα στη «δουλειά» του «μαγειρέματος» των εγγράφων και πιστοποιητικών του πλοίου SEA STAR προς εξυπηρέτηση των τουρκικών συμφερόντων, φανερών και κρυφών, «Γκιουλενιστών» και «τρομοκρατών», ίσως και της ΜΙΤ. Μεγάλης απορίας ζήτημα είναι τα χρέη προς το ΝΑΤ που άφησε απλήρωτα η διοίκηση της εταιρείας υπό εκκαθάρισης ΝΕ “ΤΗΛΟΣ 21ος ΑΙΩΝΑΣ” ιδιοκτήτρια του πλοίου Sea Star του Δήμου της Τήλου που δόθηκε στα Τουρκικά συμφέροντα, τα οποία σήμερα ξεπληρώνουν οι Έλληνες φορολογούμενοι, όπως πολλά άλλα.

‘Εχουμε να κάνουμε δηλαδή με μία συνδιαλλαγή που έγινε με σκιερό τρόπο και δεν αφορά μόνο σε παρατυπία του Δήμου (έχουμε δει κι άλλες στα Δωδεκάνησα, κυρίως στη Ρόδο), αλλά σε μεθόδευση υπέρ της τουρκικής πλευράς και της κατασκοπευτικής της δράσης. Ακόμη κι αν γίνεται εν αγνοία της ελληνικής πλευράς, είναι προδοτικό.

Σύμφωνα πάντα με τον Μανώλη Χατζησάββα, οι αδιαφανείς μεθοδεύσεις των στελεχών της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στην απόκτηση του πλοίου ιδιοκτησίας του Δήμου Τήλου μέσω Ναυτικής Εταιρείας από Τούρκους επιχειρηματίες, «Γκιουλενιστές» Τρομοκράτες, με μαύρο χρήμα, στην χώρα μας, βγάζουν μάτι.

Με βάση τις πληροφορίες… η «επιτυχία» των αδιαφανών μεθοδεύσεων στην «απόκτηση» χωρίς τίμημα του πλοίου από Τούρκους επιχειρηματίες, «Γκιουλενιστές» «Τρομοκράτες», ίσως ανθρώπων της ΜΙΤ, με μαύρο χρήμα, και τα μαγειρέματα στα Πιστοποιητικά και Έγγραφα του πλοίου, ανήκει αποκλειστικά στον Νεκτάριο Σαντορινιό, Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΙΖΑ, αλλά κι άλλων παραγόντων της Κυβέρνησης.

Αν μη τι άλλο σοβαρότατες κατηγορίες από τον πρώην πράκτορα της ΕΥΠ.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

-----------------------------------------------------------------------------------

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας