6:19 Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023
eReportaz

Live:

Σέρρες: Οργισμένη ανακοίνωση των γονιών του 11χρονου – «Από εγκληματική αμέλεια χάσαμε το παιδί μας»

Σέρρες: Οργισμένη ανακοίνωση των γονιών του 11χρονου – «Από εγκληματική αμέλεια χάσαμε το παιδί μας»

Ευθύνες τόσο στο σχολείο όσο και στον Δήμο Σερρών επιρρίπτουν οι γονείς του 11χρονου που έχασε τη ζωή του μετά από έκρηξη στο λέβητα στο 9ο δημοτικό σχολείο.

Οι γονείς του άτυχου παιδιού με μια οργισμένη ανακοίνωση, μέσω των δικηγόρων τους, κάνουν λόγο για εγκληματική αμέλειες εξαιτίας της οποίας έχασε τη ζωή του το παιδί τους.

Παράλληλα ζητούν την πλήρη δικαίωση της μνήμης του καθώς και την άμεση και παραδειγματική τιμωρία όλων ανεξαιρέτως των υπευθύνων.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η παροιμιώδης ανευθυνότητα των “υπευθύνων” του σχολείου, όλων των εμπλεκομένων παραγόντων του Δήμου Σερρών αλλά και όσων με εγκληματική αμέλεια εκτελούσαν εργασίες σε ώρα λειτουργίας του σχολείου για ένα προβληματικό δημόσιο έργο, είχε σαν αποτέλεσμα το τραγικό συμβάν της απώλειας της ζωής του παιδιού μας, Βασίλειου – Μάξιμου. Η οικογένειά του με βαθειά οδύνη ζητάμε την πλήρη δικαίωση της μνήμης του και την άμεση παραδειγματική τιμωρία όλων ανεξαιρέτως των υπευθύνων.

Σέρρες, 08/12/2022. ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θεσσαλονίκη: Η κατάθεση του αστυνομικού που πυροβόλησε κατά του 16χρονου – “Δεν σημάδεψα τον οδηγό”

Θεσσαλονίκη: Αυξήθηκε κατά 20% σε μία εβδομάδα, η προσφορά κερατοειδών στο «Παπαγεωργίου» μετά την δωρεά των οργάνων της 21χρονης

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας