23:41 Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021
eReportaz

Live:

Συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της ΔΟΛ

Συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της ΔΟΛ

Αυτοτελή αίτηση υπέρ των δημοσιογράφων στο ΔΟΛ κατέθεσε την Παρασκευή η ΕΣΗΕΑ, κατά τη συζήτηση στο δικαστήριο, που αφορούσε την ανάκληση της πρόσφατης δικαστικής απόφασης ασφαλιστικών μέτρων.

Η αίτηση αφορούσε την αποδέσμευση του τραπεζικού λογαριασμού του πρακτορείου «Άργος», στον οποίο μπαίνουν τα έσοδα από την κυκλοφορία των εφημερίδων, για να μπορεί να λειτουργεί ο οργανισμός.

Η ΕΣΗΕΑ έχει ζητήσει επιπροσθέτως με επιστολή της στον πρωθυπουργό, στον πρόεδρο της Βουλής και στους αρχηγούς των κομμάτων, τη σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, προκειμένου να συζητηθούν θεσμικά μέτρα επίλυσης των προβλημάτων στον Τύπο.

Στο μεταξύ, η Πανελλαδική Ένωση Λιθογράφων, η Ένωση Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας, η Ένωση Προσωπικού Πρακτορείων Εφημερίδων Αθηνών και η Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδος, (ΕΤΕΡ) ανταποκρινόμενες στο κάλεσμα των εργαζομένων του ΔΟΛ, στηρίζουν το ψήφισμα που εξέδωσαν και καλούν σε συγκέντρωση αλληλεγγύης σήμερα 13 Φεβρουαρίου (13:00) έξω από τα γραφεία του ΔΟΛ (Μιχαλακοπούλου 80).

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας