2:35 Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021
eReportaz

Live:

Συμπληρωματική απολογία του πατέρα της Άννυ: Δε σκότωσα την κόρη μου

Συμπληρωματική απολογία του πατέρα της Άννυ: Δε σκότωσα την κόρη μου

Ότι δε σκότωσε την 4χρονη κόρη του, επέμεινε ο 27χρονος Βούλγαρος που κρατείται για τη δολοφονία της μικρής Άννυ, κατά τη συμπληρωματική του απολογία στη 10η τακτική ανακρίτρια, η οποία διήρκησε 3,5 ώρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος επέμεινε στον ισχυρισμό του ότι δε σκότωσε την 4χρονη, ενώ επέρριψε ευθύνες στο φίλο του, Νικολάι, που βοήθησε τις αρχές στην εξιχνίαση του εγκλήματος. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κατηγορούμενος διαφοροποιήθηκε σε σχέση με ό,τι είχε υποστηρίξει κατά την πρώτη του απολογία σχετικά με την εξαφάνιση του πτώματος της 4χρόνης, και συγκεκριμένα σε ό,τι ακολούθησε τον τεμαχισμό του πτώματος.

Από την πλευρά του, ο συνήγορος του 27χρονου, Παναγιώτης Χρυσικάκης με δήλωσή του άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο και νέων αποκαλύψεων χωρίς να προσδιορίσει επακριβώς τι εννοεί, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «Το παιδί πέθανε είτε από παθολογικά αιτία ή από άλλο λόγο που δεν μπορούμε αυτή τη στιγμή να αποκαλύψουμε δημοσίως».

Την ίδια ώρα, ανώνυμη επιστολή που έφτασε στα χέρια της ανακρίτριας αφήνει ανοιχτά νέα σενάρια για την υπόθεση εξαφάνισης – θανάτου της 4χρονης Άννυ, με ενδεχόμενη εμπλοκή κυκλώματος παιδοφιλίας ή εμπορίας οργάνων.

Σημειώνεται ότι στην ανακρίτρια κατέθεσε εχθές και η μητέρα του κατηγορούμενου, η οποία, μεταξύ άλλων, είπε ότι πιστεύει ότι ο γιος της δε σκότωσε την 4χρονη.

Παράλληλα, πληροφορίες αναφέρουν ότι η μητέρα του 27χρονου κατέθεσε ότι δέχθηκε τηλεφώνημα από τη μητέρα της Άννυ, η οποία της ζήτησε να πει ψέματα στη δικαστική λειτουργό, ότι είχε αφήσει το παιδί σε εκείνη και όχι στον πατέρα του, καθώς και ότι ο 27χρόνος της πήρε την Άννυ, όταν εκείνη πούλησε το τάμπλετ που είχε η 4χρονη, για να πάρει τσιγάρα.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας