4:59 Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022
eReportaz

Live:

Συνεχίζεται ο Γολγοθάς του πυροσβέστη Λυκούργου Πολίτη – Με 90% αναπηρία, διεκδικεί τα αυτονόητα

Συνεχίζεται ο Γολγοθάς του πυροσβέστη Λυκούργου Πολίτη – Με 90% αναπηρία, διεκδικεί τα αυτονόητα

Στον Γολγοθά του πυροσβέστη Λυκούργου Πολίτη, ο οποίος, μετά από τραυματισμό σε τροχαίο, κρίθηκε με ποσοστό αναπηρίας 90%, και προσπαθεί εδώ και χρόνια να βρει το δίκιο του προκειμένου να λάβει τα όσα δικαιούται, αναφέρεται η σύζυγός του.

Όπως σημειώνει σε σχετική ανάρτησή της, αν και είχαν λάβει διαβεβαιώσεις από τον νέο αρχηγό της Πυροσβεστικής, τον αντιστράτηγο Βασίλειο Καπέλιο, πριν αναλάβει τα καθήκοντά του, ότι θα μεριμνήσει για την υπόθεση του κ. Πολίτη, κάτι τέτοιο δεν έγινε, και ενώ μάλιστα, υπάρχει θετική εισήγηση του αν. υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα, για την υπόθεση.

«”ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ” ο Αρχηγός του Π.Σ Κος Καπέλιος, να υπογράψει τη θετική εισήγηση του Υπουργού Κου Τόσκα για να λάβει ο πυροσβέστης Πολίτης Λυκούργος τα επιδόματα παθόντων και αναπηρίας”, 90% αναπηρία εν υπηρεσία, ο οποίος μας έδινε το λόγο του πριν γίνει Αρχηγός για την δικαίωση του Λυκούργου. Αυτοί είσαστε!!Τώρα να ρωτήσω, ο Αρχηγός είναι ανώτερος του Υπουργού??Συνεχίστε το δούλεμα και την κοροϊδία…στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό!!!!!!», γράφει χαρακτηριστικά η σύζυγός του.

Σημειώνεται ότι ο Λυκούργος Πολίτης υπηρετούσε ως πενταετής στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, όταν τραυματίσθηκε σε τροχαίο (08/10 2013).

Έχει κριθεί από το ΚΕΠΑ, με ποσοστό αναπηρίας 90% ωστόσο, μετά τη λήξη της αναρρωτικής άδειας που είχε λάβει (24/09 2015), τον κάλεσαν να επιστρέψει στα καθήκοντα του ως οδηγός Πυροσβέστης- Διασώστης.

Λόγω της αδυναμίας του να επανέλθει στα καθήκοντά του, είναι υποχρεωμένος να αιτείται και να λαμβάνει από την Υπηρεσία του, άδειες άνευ αποδοχών, με αποτέλεσμα να μην λαμβάνει κάποιο εισόδημα.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας