7:00 Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021
eReportaz

Live:

Σύζυγος Καμμένου για Τζένο – Κουρτάκη: Οι μέθοδοι που χρησιμοποίησαν εκφεύγουν και από τους νόμους της μαφίας (βίντεο)

Σύζυγος Καμμένου για Τζένο – Κουρτάκη: Οι μέθοδοι που χρησιμοποίησαν εκφεύγουν και από τους νόμους της μαφίας (βίντεο)

Στην μήνυση που κατάθεσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, κατά του εκδότη των «Παραπολιτικών», Γιάννη Κουρτάκη, και του διευθυντή της εφημερίδας, Παναγιώτη Τζένου, μίλησε έξω από την Ευελπίδων η Έλενα Τζούλη Καμμένου και ο δικηγόρος της οικογένειας, Γιάννης Απατσίδης.

«Όταν οι δημοσιογράφοι εκφεύγουν από τα όρια της κριτικής – ακόμα και της δριμείας προσωπικής κριτικής σε βάρος πολιτικών για την ενάσκηση των καθηκόντων των πολιτικών, όπως είναι υποχρεωμένοι να κάνουν οι δημοσιογράφοι -, και εμπλέκουν παιδιά ενήλικα και ανήλικα παιδιά με χαρακτηρισμούς και ισχυρισμούς ψευδείς και συκοφαντικούς και απαράδεκτους, όπως έκανε ο κ. Κουρτάκης και Τζένος αναφερόμενος στα ανήλικα και στο ενήλικο, το τελευταίο μας τέκνο, με πρόσφατους χαρακτηρισμούς, που έκανε σήμερα ο δικηγόρος τους και χθες απολογούμενοι, όπως πληροφορηθήκαμε, εμπλέκοντας και τον ίδιο.

Και αναφέρονται σε ανήλικα τέκνα και σε ενήλικο χαρακτηρίζοντας τους τρομοκράτες, συνεργούς της Πόλας Ρούπα, μέλη παρακρατικών οργανώσεων που κάνουν ζημιές στα Εξάρχεια, πλέον τον λόγο έχει η δικαιοσύνη. Οι μέθοδοι αυτοί που χρησιμοποίησαν και χρησιμοποιούν οι Κουρτάκης και Τζένος εκφεύγουν και από τους νόμους της μαφίας. Η μαφία αφήνει έξω τα παιδιά από προσωπικές αντεγκλήσεις και αντιδικίες» ανέφερε μεταξύ άλλων η σύζυγος του υπουργού.

«Ο κ. Καμμένος έδωσε τις λίστες του ΚΕΕΛΠΝΟ στην ΕΣΗΕΑ προς διερεύνηση, και χωρίς ο ίδιος να κατονομάσει κανέναν. Στην λίστα βρίσκονταν και τα ονόματα του κ. Κουρτάκη και του κ. Τζένου για ποσά πολύ μεγάλα, τα οποία δεν γνωρίζω αν τα έχουν λάβει νομίμως με παραστατικά. Τότε τον απείλησε ότι ‘’θα δεις τι έχουν να πάθουν τα παιδιά σου”. Πραγματοποίησε αυτή την απειλή, στέλνοντας έναν φωτογράφο και έναν δημοσιογράφο των “Παραπολιτικών” που έβγαζαν φωτογραφίες και βιντεοσκοπούσαν τα ανήλικα στο σπίτι της γιαγιάς τους στο νησί που παραθέριζαν και συνέχισε τις απειλές του τις τελευταίες μέρες, χαρακτηρίζοντας τα παιδιά του υπουργού τρομοκράτες, μέλη παρακρατικών οργανώσεων και συνεργούς της Πόλας Ρούπα», πρόσθεσε η ίδια.

Ακόμη, ξεκαθάρισε πως την σημερινή μήνυση κατέθεσε ο 23χρονος γιος του υπουργού, ο οποίος ζει στις ΗΠΑ όπου σπουδάζει και βρίσκεται στην Ελλάδα για τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές του.

Παρακολουθήστε στα βίντεο που ακολουθούν τις δηλώσεις της κ. Έλενας Τζούλη Καμμένου και του δικηγόρου της οικογένειας:

Πηγή βίντεο: newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας