20:37 Τετάρτη 22 Μαΐου 2024
eReportaz

Live:

Σκανδαλίδης: «Αν δεν μπορεί ο πρωθυπουργός ας παραδώσει…»

Σκανδαλίδης: «Αν δεν μπορεί ο πρωθυπουργός ας παραδώσει…»

«Η αποχώρηση της Gazprom και η πραξικοπηματική απόφαση για την ΕΡΤ είναι οι δυο όψεις του ίδιου νομίσματος. Αποκαλύπτουν την πραγματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα» γράφει σε άρθρο του στη Real News ο πρώην υπουργός και βουλευτής Κώστας Σκανδαλίδης. Ο κ. Σκανδαλίδης καλεί τον πρωθυπουργό «αν δεν μπορεί, να παραδώσει την εντολή» και «η παρούσα Βουλή να αναδείξει νέα κυβέρνηση».

Επιτίθεται στον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά και αναφέρει ότι «οι πρόωρες εκλογές, δεν είναι πάντοτε και μόνο φόβητρο. Ενίοτε γίνονται η μόνη διέξοδος». Λέει πως «έπρεπε ήδη να έχει αναδιοργανωθεί η ΕΡΤ» αλλά ο τρόπος με τον οποίο ελήφθησαν οι αποφάσεις για το λουκέτο θέτει «μείζον ζήτημα Δημοκρατίας» και ζητά να ακυρωθεί η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.

«Με την υπόθεση της ΕΡΤ, όμως, κλείνει, όπως φαίνεται, και ακόμη μια ψευδαίσθηση που πολλοί συντηρούν και αναπαράγουν σε κάθε ευκαιρία. Ότι αυτό το πράγματι πρωτότυπο και πρωτόλειο πείραμα μιας τρικομματικής κυβέρνησης… συνιστά μακροπρόθεσμη στρατηγική» αναφέρει στο άρθρο του ο πρώην υπουργός.

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

    

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας