15:36 Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021
eReportaz

Live:

"Σκοτεινή πλευρά γύρω από τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου"

"Σκοτεινή πλευρά γύρω από τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου"

Πιέσεις από γνωστούς δικηγόρους προκειμένου να τους καταβάλει μεγάλο χρηματικό ποσό φαίνεται πως είχε δεχθεί ο ποινικολόγος Μιχάλης Ζαφειρόπουλος, με σκοπό εκείνοι να μεταπείσουν τους Αλβανούς κακοποιούς που οργάνωσαν την εν ψυχρώ δολοφονία του.

Γνωστοί δικηγόροι είχαν ζητήσει από τον αδικοχαμένο δικηγόρο να καταβάλει ποσό ύψους 2.000.000 ευρώ στους Αλβανούς κακοποιούς, προκειμένου εκείνοι να αλλάξουν την κατάθεσή τους για την υπόθεση του κατηγορούμενου για ηθική αυτουργία σε «συμβόλαιο θανάτου» Αριστείδη Φλώρου, ο οποίος ήταν πελάτης του Μιχ. Ζαφειρόπουλου.

Μάλιστα, στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας μιλούν για «μια σκοτεινή πλευρά της δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου που πρέπει να ερευνηθεί περαιτέρω από τις δικαστικές αρχές. Και ίσως όχι μόνο αφού φέρεται να αναδεικνύει και παράνομες πρακτικές στον χώρο της Δικαιοσύνης…».

Παράλληλα, όσο προχωρά η έρευνα της υπόθεσης αποκαλύπτονται σημαντικά στοιχεία, όπως η «συμβιβαστική» συνάντηση που είχαν στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού οι Αριστείδης Φλώρος και ο δικηγόρος Γιώργος Αντωνόπουλος. Παρά τη συμφωνία, από τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι αστυνομικοί φαίνεται να απαιτούν μεγάλα χρηματικά ποσά για το συμβάν της Πεντέλης και γνωστοί δικηγόροι, οι οποίοι υποστήριζαν πως «ελέγχουν» τους Αλβανούς κακοποιούς.

«Ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος προσεγγίσθηκε από τους συγκεκριμένους ποινικολόγους. Εκείνοι του είπαν να μου μεταφέρει να τους δώσω 2.000.000 ευρώ και εκείνοι θα αποσύρουν τις κατηγορίες και θα φροντίσουν οι Αλβανοί να υποχωρήσουν» δήλωσε στους αστυνομικούς ο Αριστείδης Φλώρος που είναι φυλακισμένος για το σκάνδαλο της Energa.

Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

         

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας