9:46 Τρίτη 21 Μαΐου 2024
eReportaz

Live:

"Σκούπα" Χαρδαλιά στις Διευθύνσεις Μεταφορών της Περιφέρειας Αττικής μετά τις αποκαλύψεις της ΜΠΑΜ

"Σκούπα" Χαρδαλιά στις Διευθύνσεις Μεταφορών της Περιφέρειας Αττικής μετά τις αποκαλύψεις της ΜΠΑΜ

Μετά και τις αποκαλύψεις της ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ και την ακρίβεια των στοιχείων που δημοσιοποιήθηκαν από την εφημερίδα ο Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιά προχώρησε σε σαρωτικές αλλαγές στη Γενική Διεύθυνση Μεταφορών της Περιφέρειας.

Σχεδόν 50 εργαζόμενοι της Γενικής Διεύθυνσης Μεταφορών της Περιφέρειας Αττικής αλλάζουν πόστο με απόφαση Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκου Χαρδαλιά.

Έτσι, με αστραπιαίες διαδικασίες και οι επτά διευθυντές της Γενικής Διεύθυνσης Μεταφορών άλλαξαν θέσεις. Την ίδια ώρα, όσοι βαρύνονται με εκκρεμή πειθαρχικά παραπτώματα μετατέθηκαν σε άλλες υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής, ενώ όσοι επιβαρύνονται με κατηγορίες για ποινικά παραπτώματα τέθηκαν σε αργία, ακόμα και σε περιπτώσεις που η γνωμοδότηση της προέδρου του Πειθαρχικού Συμβουλίου ήταν αρνητική.

Στην ίδια κατεύθυνση, μετακινήθηκαν σε άλλες θέσεις 20 τμηματάρχες, από τους οποίους οι έξι για άλλες υπηρεσίες, καθώς αποδείχθηκε ότι ο υπηρεσιακός τους φάκελος δεν ήταν καθαρός. Εκτός της Διεύθυνσης Μεταφορών τέθηκαν επίσης και 12 υπάλληλοι που κατηγορούνταν για πειθαρχικά παραπτώματα, ελλιπή απόδοση ή απρεπή συμπεριφορά προς το κοινό.

Σημειώνεται ότι μέχρι σήμερα 26 εργαζόμενοι στις Μεταφορές έχουν παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης ή άλλα αδικήματα.

Το θετικό των ανακατατάξεων

Οι μετακινήσεις, όμως, είχαν και θετικό πρόσημο σύμφωνα με το iefimerida.gr: επτά νέοι υπάλληλοι, με πολλά προσόντα, άψογη συμπεριφορά και αποδεδειγμένη απόδοση, αναβαθμίστηκαν και κατέλαβαν θέσεις ευθύνης. Όπως τονίζουν συνεργάτες του Περιφερειάρχη Αττικής, ο Νίκος Χαρδαλιάς εμπιστεύεται το ήθος και την εργατικότητα νέων ανθρώπων, που μπορούν να φέρουν μια καινούργια κουλτούρα στη λειτουργία του Δημοσίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 Πήγαν για μαλλί και βγαίνουν κουρεμένοι στη Διεύθυνση Μεταφορών της Περιφέρειας

Περιφέρεια: Εισαγγελική έρευνα για τα «μαύρα ταμεία» των Μεταφορών

Μαύρα ταμεία στο Μεταφορών: Το εξώδικο του κ. Δόλγυρα και η απάντηση μας

Το μακρύ πλοκάμι της Διαφθοράς και τα μαύρα ταμεία των Μεταφορών

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

     

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας