12:01 Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021
eReportaz

Live:

Σμπώκος: Ο Σκαφτούρος μου ζήτησε 10 εκατ. ευρώ & με απείλησε ότι θα μου διαλύσει το σπίτι

Σμπώκος: Ο Σκαφτούρος μου ζήτησε 10 εκατ. ευρώ & με απείλησε ότι θα μου διαλύσει το σπίτι

Ενώπιον των ανακριτών διαφθοράς που ερευνούν το κύκλωμα των εκβιαστών που δρούσε μέσα από τις φυλακές, βρέθηκε για να καταθέσει ο Γιάννης Σμπώκος, ο οποίος επανέλαβε τα όσα είχε προανακριτικά αναφέρει στην αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιάννης Σμπώκος επιβεβαίωσε πως τον Ιανουάριο του 2013 τον πλησίασε ο Γιάννης Σκαφτούρος και του ζήτησε 10 εκατ. ευρώ, απειλώντας τον πως αλλιώς θα του «διαλύσει το σπίτι».

Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με τον άλλοτε στενό συνεργάτη του πρώην υπουργού Τσοχατζόπουλου, το ίδιο έπραξε και ο Παναγιώτης Βλαστός.

Όπως είχε αναφέρει ο Γιάννης Σμπώκος κατά την προανακριτική του κατάθεση, ο Βλαστός τότε του είχε πει: «Δεν είναι δική μου υπόθεση, εξυπηρέτηση κάνω, γνώμη μου είναι να δώσεις ένα χαρτζιλίκι στον Σκαφτούρο για να ξεμπερδεύεις, αλλιώς θα γίνει και άλλο ατύχημα».

Ο Γιάννης Σμπώκος αναμένεται να συνεχίσει την κατάθεσή του τις επόμενες ημέρες, ενώ αύριο θα συνεχίσει την απολογία του στους ανακριτές ο Παναγιώτης Βλαστός, και δεν αποκλείεται να απολογηθεί και ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας