23:40 Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022
eReportaz

Live:

Σοφία Μαργαρίτη: Μήνυση στους παραγωγούς του Survivor - "Υπέστη σοβαρότατα προβλήματα υγείας"

Σοφία Μαργαρίτη: Μήνυση στους παραγωγούς του Survivor - "Υπέστη σοβαρότατα προβλήματα υγείας"

Ποινικά και αστικά εναντίον της εταιρίας που εκπροσωπεί το Survivor στρέφεται η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης Σοφία Μαργαρίτη.

Σε δελτίο τύπου που εξέδωσε ο δικηγόρος της Απόστολος Λύτρας αναφέρει:

“Το δικηγορικό μας γραφειο έλαβε εντολή απο την κυρία Σοφία Μαργαρίτη, πρώην παίκτρια του Survivor, όπως στραφεί ποινικά και αστικά εναντίον της εταιρίας που εκπροσωπεί το ανωτέρω παιχνίδι, διότι κατά την παραμονή της στο Survivor, ενώ τραυματίστηκε σοβαρά στο ποδι της και υπέφερε από αφόρητους πόνους, οι υπεύθυνοι της παραγωγής δεν της προσέφεραν τις δέουσες ιατρικές υπηρεσίες και την υποχρέωσαν να συνεχίσει να αγωνίζεται με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρότατη βλάβη στην υγεία της.

Η παραγωγή του εν λόγω τηλεοπτικού προγράμματος Επέδειξε πλήρη αδιαφορία για την υγεία και την σωματική ακεραιότητά της. Δεν υπήρξε η ενδεδειγμένη αντιμετώπιση του τραυματισμού της, αντιθέτως της απέκρυψαν το μέγεθος της βλάβης που είχε υποστεί διαβεβαιώνοντας τη ότι μπορεί να συνεχίσει την συμμετοχή της στο παιχνίδι με αποτέλεσμα να επιδεινωθεί η υγεία της και να υποστεί μη αναστρέψιμη βλάβη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ

WWW.DIKASTIKOREPORTAZ.GR

Διαβάστε ακόμη

             

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας