3:51 Παρασκευή 24 Μαΐου 2024
eReportaz

Live:

Σοκάρει η Άντζελα Δημητρίου: Θαυμαστής αυτοϊκανοποιείτο μπροστά μου!

Σοκάρει η Άντζελα Δημητρίου: Θαυμαστής αυτοϊκανοποιείτο μπροστά μου!

Η Άντζελα Δημητρίου μιλώντας στην εφημερίδα On Time, πήρε θέση και για τις καταγγελίες από γυναίκες που έχουν δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση ή λεκτική βία σημειώνοντας ότι «καλά κάνανε και μιλήσανε … Η αλήθεια πονάει, αλλά πρέπει να βγει».

«Ήταν ένας ανώμαλος»

Ειδικότερα η κ. Δημητρίου, αποκαλύπτει ότι «ήταν ένας ανώμαλος πολλά χρόνια πριν. Την ώρα που γύριζα από τη δουλειά μου. Τότε εργαζόμουν στη Νεράϊδα, είχε έρθει στην πολυκατοικία μου, είχε κρυφτεί πίσω από τα δέντρα και όταν εγώ έφτασα και πάρκαρα, πάω να ανοίξω την πόρτα του αυτοκινήτου και τον βλέπω στο τζάμι του συνοδηγού και με κοίταζαν δύο μάτια γουρλωμένα και αυνανιζόταν».

Ερ: Το έκανε μία φορά;

Μου το έκανε 3-4 φορές.

Εσύ πώς αντέδρασες τότε;

Επειδή τότε ήταν δίπλα μας η αστυνομία, τον έπιασε, με καλέσανε κι εμένα και πήγα. Και μου λέει «σε θυμάμαι στη Χαλκίδα, μου έκλεινες το μάτι» και του απάντησα «Εγώ; Πότε έγινε αυτό; Δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο».

-Θέλω να μου πεις και τη γνώμη σου για όλες τις καταγγελίες που γίνονται τον τελευταίο καιρό από γυναίκες που έχουν δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση, λεκτική βία…

Η γνώμη μου είναι καλά κάνανε και μιλήσανε. Η αλήθεια όταν κρυφτεί δεν είναι ωραίο πράγμα. Η αλήθεια πονάει, αλλά πρέπει να βγει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Καίτη Φίνου: «Προσπαθούσε να μου κατεβάσει το παντελόνι μέσα στο αυτοκίνητο»

Παρενοχλήσεις, βεντετισμοί, αλληλοκαρφώματα και φαντάσματα του παρελθόντος στον χώρο της υποκριτικής

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

    

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας