20:39 Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021
eReportaz

Live:

Show Χαρδαλιά - Θεοδωρικάκου στον Βύρωνα με τις ευλογίες του Μαξίμου

Show Χαρδαλιά - Θεοδωρικάκου στον Βύρωνα με τις ευλογίες του Μαξίμου

Τα όσα συνέβησαν την Κυριακή στον Βύρωνα μεταξύ του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τ. Θεοδωρικάκου και του υφυπουργού Άμυνας Ν. Χαρδαλιάς, σε άλλες εποχές θα αποτελούσαν νούμερο επιθεώρησης ωστόσο τώρα πέρασαν απαρατήρητα.

Στις τιμητικές εκδηλώσεις λοιπόν που έλαβαν χώρα στο Ιερό Μετόχι της Ανάληψης και ακολούθως στο δημαρχείο Βύρωνα, για τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο την κυβέρνηση δεν εκπροσώπησε ο υπουργός αλλά ο υφυπουργός (!), προφανώς επειδή ο κ. Χαρδαλιάς γεννήθηκε, μεγάλωσε και μένει στον Βύρωνα όπου διετέλεσε δήμαρχος για τρεις συνεχόμενες θητείες. Βεβαίως το γεγονός αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από κανέναν, ούτε από τον Πατριάρχη, βαθύ γνώστη της πολιτικής ανθρωπογεωγραφίας στην Ελλάδα ακόμη και σε επίπεδο γενικών γραμματέων, διοικητών κτλ.

Σχολιάστηκε δε ποικιλοτρόπως και ειρωνικά διότι ο κ. Χαρδαλιάς που ως υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας κούναγε συχνά το δάχτυλο στην εκκλησία, τώρα έπαιζε αγκωνιές για να φωτογραφηθεί δίπλα στον κ. Βαρθολομαίο, ενώ ο Θεοδωρικάκος πήγε εκεί μόνο και μόνο γιατί θέλει να κατέβει υποψήφιος στο Νότιο Τομέα της Β΄ Αθηνών, το διοικητικό όριο του οποίου περιλαμβάνει και τον Βύρωνα.

Το σώου, με τις ευλογίες πάντα του Μαξίμου, συνεχίστηκε στην τελετή ανακήρυξης του Πατριάρχη σε επίτιμο δημότη του εν λόγω δήμου, όπου ο κ. Χαρδαλιάς καθόταν στην πρώτη θέση και ο Θεοδωρικάκος παραπίσω.

Εννοείται ότι και ο κ. Χαρδαλιάς δηλώνει δεξιά – αριστέρα ότι έχει πάρει το χρίσμα από Μητσοτάκη για τον Νότιο Τομέα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Α. Λοβέρδος: Ήλιος, σημαία και εμβλήματα του ΠΑΣΟΚ επιστρέφουν αν εκλεγεί και δημιουργούνται τρεις θέσεις αντιπροέδρων

ΚΕΕΛΠΝΟ: Δεν είδε, δεν άκουσε η… πρόεδρος Τζένη Κρεμαστινού για την υπόθεση των 74 προσλήψεων

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας