22:40 Τετάρτη 25 Μαΐου 2022
eReportaz

Live:

Σοροπίδης απο τη φυλακή: "Δεν είμαι ο δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη"

Σοροπίδης απο τη φυλακή: "Δεν είμαι ο δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη"

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο συνήγορος υπεράσπισης του Εμμανουήλ Σοροπίδη, Βασίλης Νουλέζας μεταφέρει τα λόγια του πελάτη του από τη φυλακή. Η δίκη του προγραμματίστηκε για τις 5/6/2019

“Δέν είμαι ο δολοφόνος τής Δώρας Ζέμπερη
Φωνάζει ο Εμμαν. Σοροπίδης από τήν Φυλακή!
Τήν εκτέλεσαν διότι τούς ήταν εμπόδιο.”

Αποφασισμένος να αποδείξει τήν αθωότητα του για τήν δολοφονία τής Δώρας Ζέμπερη ο ο καταδικασθείς σε δίς ισόβια Εμμανουήλ Εσσαντζανιάν Σοροπίδης στο Δευτεροβάθμιο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών.

Επαναλαμβάνει ότι Δέν είχε ανθρωποκτόνο εγκληματική πρόθεση η προμελέτη,σχέδιο δολοφονίας της και ουσιαστικό λόγο να σκοτώσει τήν Δώρα Ζέμπερη.
Ούτε λόγω τής τοξικοεξαρτησης του.
Το πρωτοβάθμιο ΜΟΔ Αθηνών αγνόησε επιδεικτικά το ευρεθέν στό θύμα έντονο γενετικό υλικό όπως έδειξε η εξέταση DNA πού Δέν εκτιμήθηκε δεόντως .
Αντιθέτως Δέν.βρέθηκε στο θύμα δικό του γενετικό υλικό!
Αν το είχε αξιοποιήσει ενδεχομένως είχε βρεθεί ο πραγματικός δολοφόνος.
Δέν έχει μέχρι σήμερα ταυτοποιηθεί τό ορφανό DNA που δείχνει ότι το θύμα πάλεψε με άλλον εύσωμο άνδρα που ενδεχομένως είναι ο πραγματικός δολοφόνος της.
Επιμένει ότι φορούσε την ημέρα του εγκλήματος νάρθηκα στο δεξί χέρι και ότι τήν τραυμάτισε μόνον με το αριστερό χέρι προκειμένου να απεγκλωβιστεί και να διαφύγει με τήν τσάντα της.

Όπως ήταν η εντολή του.
Αν τήν είχε δολοφονήσει καταφέροντας της μόνος του 14 θανατηφόρα πλήγματα Δέν θα ήταν σε θέση να περπατήσει να απομακρυνθεί 50 ως 100 μέτρα ηΔώραΖέμπερη καλώντας σε βοήθεια μακριά απο τό μνήμα ,διότι ο θάνατος της επήλθε ακαριαία ,όπως κατέθεσε στό ακροατήριο ο Ιατροδικαστής.
Άραγε στο κοιμητήριο Αθηνών υπήρχε αδιαμφισβήτητα και δεύτερο άτομο.
Άλλωστε υπάρχουν μάρτυρες.
Ο Ανακριτής αλλά και η Δικαιοσύνη Δέν έδωσαν τήν δέουσα σημασία στα δύο συμπληρωματικά Υπομνήματα του ότι έδωσε ονόματα,δέν τούς κλήτευσαν κάν,και σε όσα σημαντικά στοιχεία συνείσφερε για να αποκαλυφθεί Ποιός κρύβεται πίσω από τήν δολοφονία τής Δώρας Ζέμπερη.
Αντιθέτως οι συνήγοροι πολιτικής αγωγής την.απσξίωσαν και πρίν τήν δίκη σε ΜΜΕ επαναλάμβαναν με κατηγορηματικότητα τήν βεβαιότητα για τήν ενοχή του ενώ τώρα με τα νεότερα στοιχεία διαψεύδονται.

Δέν έγινε μια υποτυπώδης αναπαράσταση.
Πίσω από το έγκλημα αυτό κρύβεται μία ισχυρή και αδίστακτη εγκληματική οργάνωση.
Η Δώρα Ζέμπερη δεχόταν συνεχώς πέραν από τήν απόπειρα χρηματισμού της σοβαρές απειλές λόγω τής ευσυνειδησία της τών καθηκόντων και τών ελέγχων που πραγματοποιούσε αλλά και τών προστίμων που επέβαλλε,γεγονός που απέκρυψε οΥποδ/ντής τής ΔΟΥ Πειραιώς πού γνώριζε η οικογένεια της όπως τώρα αποδεικνύεται βρισκόμενη σε επιτελική θέση στήνΔΟΥ Πειραιώς που σχετίζονται άρρηκτα με τόν θάνατο της.
Οικονομικά συμφέροντα στοίχισαν τήν ζωή της.
Έγιναν σοβαρές παραλείψεις κραυγαλέα λάθη και πλημμέλλειες τόσο κατά τήν κύρια ανάκριση όσο και στό ακροατήριο τού ΜΟΔ Αθηνών υποστηρίζει μέσω του συνήγ.υπεράσπισης τουΒΑΣΙΛΗ ΝΟΥΛΕΖΑ.

Ο Αλβανός κατάδικος που εξοντώθηκε, μαχαίρώθηκε άγρια σφαγιάσθηκε στόν Κορυδαλλό πριν λίγες εβδομάδες μετά τήν μεταγωγή του από τις Φυλακές Δομοκού,διότι είχε διαφωνήσει με τόν αρχηγό της αλβανικής μαφίας στόν Κορυδαλλό για τα χρήματα, είχε επικοινωνήσει με τόν πατέρα και τόν συνήγορο τής Δώρας Ζέμπερη, διότι γνώριζε Ποιός ήταν ο δράστης τής δολοφονίας τής και ποιοί είναι οι ηθικοί αυτουργοί ,διότι πρόκειται για Συμβόλαιο θανάτου με προπομπό τόν Εμμ.
ΣΟΡΟΠΙΔΗ
Μού φόρτωσαν ένα έγκλημα πού Δέν διέπραξα.
Θέλουν να με τελειώσουν
Απέτυχαν όμως.
Αποδεικνύεται αυτό από τίς κάμερες στό Μεταγωγών.
Τα Συμβόλαια θανάτου κατευθύνονται από τόν Κορυδαλλό και διεκπεραιώνονται από έξω από ανθρώπους τους.
Δέν είχα λόγο και Δέν είμαι σε θέση να αφαιρέσω ανθρώπινη ζωή
Πρέπει οι γονείς η οικογένεια τής συγχωρεμένης να μάθουν τήν αλήθεια.
«Να με συγχωρέσει η οικογένειά της, δε μπορούν το καταλαβαίνω. Εγώ ο ίδιος δε συγχωρώ τον εαυτό μου που έγινα αιτία και έγινε ένα τέτοιο γεγονός, αλλά θα κάνω τα πάντα για να καθίσουν στο σκαμνί αυτοί που την εκτέλεσαν. Θα κάτσουν και θα το πληρώσουν αυτό, γιατί η κοπέλα δεν έφταιγε σε τίποτα. Το μόνο που έχω καταλάβει εγώ είναι ότι έκανε τη δουλειά της σωστά και αυτοί ήθελαν να τήν εκτελέσουν»
Καταλαβαίνω τόν πόνο τους.
ΗΔημοκρατία Δέν είναι χάος
Με πίστη στη Δίκαιο και το κράτος Δικαίου.
Ελπίζω 5.6.2019.στόΜΟΕ Αθηνών να αποδειχθεί η αλήθεια.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας