10:47 Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022
eReportaz

Live:

Σωτήρης Τσιόδρας: Εφιαλτική πρόβλεψη για 800 διασωλημένους στις 13 Δεκεμβρίου

Σωτήρης Τσιόδρας: Εφιαλτική πρόβλεψη για 800 διασωλημένους στις 13 Δεκεμβρίου

Σωτήρης Τσιόδρας: Τους 800 θα φθάσουν οι διασωληνωμένοι ασθενείς έως τις 13 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με προβλεπτικό μοντέλο που επεξεργάζεται ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας, όπως δημοσιεύει ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ: 


Ζοφερή είναι η εικόνα που σχηματίζεται καθώς φαίνεται πως η πανδημία είναι σε έξαρση σε ολόκληρη την Ευρώπη η οποία γίνεται και πάλι το επίκεντρο με τη μία με την άλλη ευρωπαϊκή χώρα να αποφασίζει πρόσθετα περιοριστικά μέτρα και επιβολή lockdown.

Στην Ελλάδα παρατηρείται μία σταθεροποίηση των κρουσμάτων, αν και η επιδημιολογική κατάσταση “σχοινοβατεί” σε μία εύθραυστη ισορροπία. Ήδη καταβάλλεται προσπάθεια να σωθούν τα Χριστούγεννα ενώ τα νοσοκομεία έχουν τεθεί υπό ασφυκτική πίεση.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του “Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής”, ένα από τα προβλεπτικά μοντέλα που επεξεργάζεται ο γνωστός καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας δείχνει ότι στις 13 Δεκεμβρίου οι διασωληνωμένοι ασθενείς θα αγγίζουν τους 800. Ωστόσο, σημειώνεται πως υπάρχει μια συγκρατημένη αισιοδοξία ανάμεσα στα μέλη της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων ότι θα μειωθούν οι μολύνσεις και έτσι δεν θα φτάσουμε αυτό το νούμερο.

Διαβάστε ακόμη

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας