7:45 Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021
eReportaz

Live:

Σπείρα έκανε ληστείες και κλοπές σε Αργολίδα και Αττική

Σπείρα έκανε ληστείες και κλοπές σε Αργολίδα και Αττική

Εννέα Έλληνες, δυο από τους οποίους κρατούνται ήδη στις φυλακές για παρόμοια αδικήματα, απάρτιζαν την σπείρα που κρυβόταν πίσω από μια σειρά διαρρήξεις σε περιοχές της Αργολίδας και της Αττικής, όπου είχαν διαπράξει και μια ληστεία, στο διάστημα από τις 20 Ιανουαρίου ως τις 2 Μαΐου του 2018.

Μετά από έρευνες των ανδρών της Ασφαλείας Ναυπλίου και Δυτικής Αττικής, εξιχνιάστηκαν επτά κλοπές και απόπειρες που είχε διαπράξει η σπείρα στο Ναύπλιο, το Αργος, σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Ναυπλιέων και Άργους- Μυκηνών και σε περιοχές της Αττικής, αλλά και της ληστείας με θύμα έναν αλλοδαπό τον οποίο τα μέλη της είχαν χτυπήσει στις 8 Απριλίου του 2018 στον Ασπρόπυργο και είχαν αρπάξει όσα χρήματα είχε και το κινητό του.

Οι εννέα δράστες ηλικίας 17 ως 32 χρόνων είχαν κλέψει δυο αυτοκίνητα, είχαν διαρρήξει άλλα δυο και τρεις επιχειρήσεις προκαλώντας σημαντικές ζημιές και είχαν αρπάξει χρήματα, κινητά και έγγραφα. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ληστεία, διακεκριμένες κλοπές και φθορές που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου. Η έρευνα συνεχίζεται για την εξιχνίαση και άλλων υποθέσεων, αλλά και για την ταυτοποίηση των άγνωστων μέχρι στιγμής συνεργών τους.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας