4:30 Κυριακή 26 Ιουνίου 2022
eReportaz

Live:

Σπυράκη και Ζούλας τα νέα πρόσωπα στο επικοινωνιακό επιτελείο της ΝΔ

Σπυράκη και Ζούλας τα νέα πρόσωπα στο επικοινωνιακό επιτελείο της ΝΔ

Νέα εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας αναλαμβάνει η Μαρία Σπυράκη στη θέση του Βασίλη Κικίλια, όπως ανακοινώθηκε επισήμως από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Βασίλης Κικίλιας τοποθετείται τομεάρχης άμυνας στη θέση του Άδωνι Γεωργιαδη, ο οποίος παραμένει αντιπρόεδρος του κόμματος .

Παράλληλα ο αρθρογράφος της Καθημερινής, Κωνσταντίνος Ζούλας, αναλαμβάνει διευθυντής στο γραφείο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκου Μητσοτάκη, στη θέση του Μακάριου Λαζαρίδη.

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη,νέα Εκπρόσωπος Τύπου του Κόμματος αναλαμβάνει η ευρωβουλευτής κυρία Μαρία Σπυράκη με Αναπληρωτές την κυρία Σοφία Ζαχαράκη, τον κ. Κωνσταντίνο Κυρανάκη, τον κ. Νίκο Ρωμανό και τον κ. Σπύρο Σταυρίδη.

Διευθυντής Γραφείου Τύπου αναλαμβάνει ο δημοσιογράφος κ. Κωνσταντίνος Ζούλας, ενώ παραμένει Αναπληρώτρια Διευθύντρια η κυρία Κύρα Κάπη.

Αναπληρωτής Διευθυντής Γραφείου Τύπου για θέματα Περιφερειακού Τύπου αναλαμβάνει ο κ. Γιώργος Κοντογιάννης.

Ο μέχρι τώρα Εκπρόσωπος Τύπου, βουλευτής Α’ Αθηνών, κ. Βασίλης Κικίλιαςαναλαμβάνει Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας, ενώ ο μέχρι τώρα Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Μακάριος Λαζαρίδης αναλαμβάνει Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Τα νέα τους καθήκοντα θα τα αναλάβουν την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017.

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

          

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας