More

  Σπύρος ∆ημητρίου – Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Πρόταση γάμου από το τηλέφωνο

  Έρωτας – εξπρές! Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο ποινικολόγος Σπύρος Δημητρίου γνωρίστηκαν Ιούνιο και παντρεύονται με παπά και με κουμπάρα τη Σάννυ Μπαλτζή το Σάββατο 10 Οκτωβρίου

  ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ του καλοκαιριού είχαν γίνει οι πρωταγωνιστές της ειδησεογραφίας, καθώς το love story τους απασχόλησε το σύνολο των ΜΜΕ. Ο Σπύρος ∆ημητρίου και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έγιναν talk of the town. Απόλυτα δικαιολογημένα.

  Ρεπορτάζ ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

  Από τη μία πλευρά έχουμε έναν από τους κορυφαίους νέους ποινικολόγους της χώρας. Με πολλές από τις υποθέσεις του να του εξασφαλίζουν συχνά τηλεοπτικές εμφανίσεις σε εκπομπές μεγάλης τηλεθέασης όπως «Μαζί σου» με την Τατιάνα Στεφανίδου, «Αλήθειες με τη Ζήνα» της Ζήνας Κουτσελίνη, αλλά και σε κεντρικά δελτία ειδήσεων. Η τελευταία, μάλιστα, ήταν από τις πρώτες που έκανε δημόσια αναφορά στη σχέση του Σπύρου ∆ημητρίου με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

  «Κύριε ∆ημητρίου, να σας ευχαριστήσουμε πάρα πολύ. Να έχετε ένα όμορφο και ξέγνοιαστο καλοκαίρι, με αγκαλιές και αγάπες, όπως είδαμε. Ένας ωραίος έρωτας είναι πάντα ένας ωραίος έρωτας. ∆ε θα πω περισσότερα, αλλά μου αρέσει να βλέπω τους ανθρώπους που έρχονται εδώ, ερωτευμένους. Και επειδή σας έχω ξαναδεί και άλλες φορές, τον τελευταίο μήνα λάμπετε. ∆εν ξέρω από πότε είναι, αλλά τον τελευταίο μήνα λάμπετε», είχε πει η παρουσιάστρια στον διακεκριμένο ποινικολόγο κατά τη διάρκεια της τελευταίας εκπομπής της για την προηγούμενη σεζόν.

  Μεγάλες υποθέσεις

  Για όσους παρακολουθούν τα νομικά δρώμενα, ο ∆ημητρίου έχει καταπιαστεί με πολύ σημαντικές υποθέσεις. Από τη 19χρονη παιδοκτόνο της Πετρούπολης έως την κατηγορούμενη Γερμανίδα για τη δολοφονία του Έλληνα συντρόφου της στο Χαλάνδρι, ο γνωστός ποινικολόγος ασχολήθηκε με πολύκροτες δίκες.Από την άλλη πλευρά, έχουμε μία από τις κορυφαίες ερμηνεύτριες της ελληνικής μουσικής σκηνής. Από καλλιτεχνική οικογένεια. Με σημαντικές επιτυχίες που επιβεβαίωσαν τον νόμο της βαρύτητας, αλλά απέδειξαν ότι η νέα γενιά μπορεί να ξεπεράσει την προηγούμενη.

  Ο Σπύρος και η Ελεωνόρα γνωρίστηκαν στις 9 Ιουνίου. Σε μία πολύ δύσκολη ημέρα για τον επιτυχημένο ποινικολόγο. Εκείνη την ημέρα είχε πει το τελευταίο αντίο στον πατέρα του. Η απώλεια τεράστια! Ο πόνος της ψυχής αβάσταχτος! Όλα αυτά σκέφτηκε η Σάνυ Μπαλτζή και τηλεφώνησε στον ∆ημητρίου για να τον συλλυπηθεί. Η γνωστή στιχουργός και τραγουδίστρια κάλεσε τον συντετριμμένο φίλο της στο μαγαζί της στο Χαλάνδρι, να πουν μια κουβέντα και να ξαλαφρώσει η ψυχή του στο μέτρο του δυνατού. Ο Σπύρος αποδέχθηκε την πρόταση και εκείνο το βράδυ άλλαξε η ζωή του. Στο μαγαζί η Μπαλτζή είχε παρέα την Ελεωνόρα. Όλο το βράδυ τα έλεγαν οι τρεις τους, αλλά η οικοδέσποινα άφησε πολλές φορές το τραπέζι και πήγε και σε άλλες παρέες. Σε εκείνες τις στιγμές ο ∆ημητρίου αντιλήφθηκε τη θετική επιρροή που ασκούσε πάνω του η Ζουγανέλη και η Ελεωνόρα άρχισε να γεμίζει συναισθηματικά από τον ευαίσθητο άνθρωπο και άνδρα που έβλεπε απέναντί της. Αυτό ήταν!

  Το επόμενο πρωί η απουσία του ενός γινόταν αισθητή στον άλλον! Οπότε θέλησαν να καλύψουν το κενό. Οι συναντήσεις τους έγιναν καθημερινή ανάγκη. Και για τον Σπύρο και για την Ελεωνόρα. Μέσα σε δύο εβδομάδες, είχαν αντιληφθεί την επιθυμία τους να περάσουν στο επόμενο στάδιο. Το αποφασιστικό βήμα έκανε ο ∆ημητρίου. Με αποφασιστικότητα υλοποίησε όσα ζητούσε η καρδιά του. Ζήτησε από τη Ζουγανέλη να γίνει γυναίκα του. Η θετική απάντηση συνοδευόταν και από την παρότρυνση της δημοφιλούς ερμηνεύτριας να ζητήσει ο Σπύρος το χέρι της και από τον πατέρα της, τον Γιάννη Ζουγανέλη. Ο ∆ημητρίου απευθύνθηκε στον μέλλοντα πεθερό του και εξασφάλισε και τη δική του έγκριση.

  «Μου τη ζήτησε ο Σπύρος παραδοσιακά από τηλεφώνου. Η πρόταση γάμου έγινε στις αρχές καλοκαιριού. Προφανώς θα κάνουν θρησκευτικό γάμο και μετά θα έχουν μια πιο ανοιχτή πρόσκληση σε ανθρώπους», δήλωσε ο τρισευτυχισμένος πατέρας της νύφης. «Πρόκειται για μια ξεχωριστή προσωπικότητα. Είμαι σίγουρος ότι θα εναρμονιστούνε. Είναι αυτός που της αξίζει γιατί την αντιλαμβάνεται και τη θαυμάζει», πρόσθεσε ο δημοφιλής καλλιτέχνης.
  Έτσι, το Σαββατο 10 Οκτωβρίου το ζευγάρι θα επισημοποιήσει τη σχέση του. Με κουμπάρα τη Σάνυ Μπαλτζή. Ενδεχομένως και με μία έκπληξη από την πλευρά του γαμπρού, καθώς πολλοί φίλοι του θέλουν να σταθούν δίπλα του στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής του.

  ∆ιακοπές

  Ενώ μιλούν όλοι για τη σχέση τους, ο Σπύρος ∆ημητρίου και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έχουν αποφύγει να εκτεθούν στη δημοσιότητα. Κάποιες φωτογραφίες τους που κυκλοφόρησαν στα ΜΜΕ βγήκαν από ανθρώπους που τους συνάντησαν έξω. Μέσα στο καλοκαίρι ερωτεύθηκαν οι άνθρωποι, οπότε και έκαναν κάποιες εξορμήσεις στα ελληνικά νησιά. Πήγαν στις Σπέτσες, όπου έχει εξοχικό ο Σπύρος, στη Μύκονο, όπου διαθέτει σπίτι η Ελεωνόρα, αλλά επισκέφτηκαν και τα Κουφονήσια. Εκεί τους εντόπισε ο φωτογραφικός φακός. Προσπάθησαν να τον αποφύγουν, αλλά δεν μπορούσαν να απομονωθούν κιόλας. Είναι άλλωστε δύο νέοι άνθρωποι, επιτυχημένοι, αναγνωρίσιμοι και κάποια στιγμή θα γινόταν αντιληπτή η σχέση τους.

  Στο μικρό διάστημα που γνωρίζονται, ο ∆ημητρίου και η Ζουγανέλη έχουν διαπιστώσει πώς τα κοινά ενδιαφέροντά τους είναι πολλά. Ο Σπύρος αφιερώθηκε στη Νομική, αλλά η μουσική αποτελούσε πάντα τη μεγάλη αδυναμία του. Απόδειξη ότι παίζει πιάνο και, μάλιστα, όσοι τον έχουν ακούσει λένε πώς διέθετε το ταλέντο να φτάσει ψηλά. Αλλά τον κέρδισε η Νομική. Ίσως και λόγω της μητέρας του.

  Η Σταυρούλα ∆ημητρίου υπηρέτησε για χρόνια τη ∆ικαιοσύνη. Έφτασε μέχρι τη θέση του Προέδρου Εφετών, ενώ για χρόνια διετέλεσε ανακρίτρια με πολλές σημαντικές υποθέσεις να περνούν από τα χέρια της. Πρόκειται επίσης για μία από τις κορυφαίες σύγχρονες ποιήτριες της Ελλάδας. Απόδειξη η εκπροσώπηση της χώρας μας στη Συνάντηση Ευρωπαίων και Βορειοαφρικανών Συγγραφέων που διοργάνωσε τον Οκτώβριο του 2018 στο Αλγέρι η Ευρωπαϊκή Ένωση. Οι συλλογές της Σταυρούλας ∆ημητρίου είχαν και έχουν διεθνή απήχηση, όπως αποδεικνύουν οι μεταφράσεις τους στη γαλλική γλώσσα, στην ισπανική, αλλά και στην αλβανική.

  Ο Σπύρος, λοιπόν, είχε και καλλιτεχνικές και λογοτεχνικές επιρροές. Και δεν τον εμπόδισαν οι σπουδές του στη Νομική Αθηνών, ούτε τα μεταπτυχιακά του στο Πανεπιστήμιο Paris 1 της Σορβόννης και στην Ecole Normale Superieure.

  Όταν βρίσκει ελεύθερο χρόνο κάθεται στο πιάνο και παίζει τις αγαπημένες μελωδίες του. Άρα, εξ αρχής μπορούσε να αντιληφθεί το ταλέντο και την ποιότητα της Ελεωνόρας. Όπως το έπραξαν κορυφαίοι Έλληνες δημιουργοί και ερμηνευτές, όπως ο Γιώργος Νταλάρας, ο Σταύρος Ξαρχάκος, ο ∆ιονύσης Σαββόπουλος που την κάλεσαν σε πολύ σημαντικές εκδηλώσεις τους.

  Στην εκκλησία

  Για όσους έχουν δει από κοντά τον ∆ημητρίου και τη Ζουγανέλη το διάστημα της σχέσης τους, η κατάληξη στα σκαλιά της εκκλησίας μοιάζει κάτι απόλυτα φυσιολογικό. Ακόμα και σε τόσο μικρό διάστημα. Λένε ότι οι δυο τους ταιριάζουν τόσο που ήταν απλά θέμα χρόνου να σμίξουν. «Από τη στιγμή που γνωρίστηκαν, όλα θα έπαιρναν τον δρόμο τους…», υποστήριξε ένας από τους φίλους του ζευγαριού. Εμείς τι να πούμε; Απλά θα ευχηθούμε να ζήσουν μαζί όσα ονειρεύονται διότι και ο Σπύρος και η Ελεωνόρα κάνουν πράξη το ρεφρέν του τραγουδιού «Αχ να `ξερες τι δύναμη μου δίνει η δύναμή σου, σαν λες όλα θα γίνουνε κι ακούω τη φωνή σου, σαν λες όλα θα γίνουνε κι ακούω τη φωνή σου, αχ να `ξερες τι δύναμη μου δίνει η δύναμή σου…».

  Ελεονώρα
  Με την κουμπάρα της τραγουδίστρια Σάννυ Μπαλτζή

  Ελεωνόρα Ελεωνόρα Ελεονώρα Ελεονώρα

  Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  Πέθανε ο ηθοποιός Γιώργος Χαδίνης

  Χάρις Αλεξίου: «Δεν είμαι η μόνη που σιγά σιγά αποσύρομαι μετά από καριέρα 50 χρόνων

  Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις.

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

  Πρόσφατα Άρθρα

  Ο διορατικός Βαγγέλης Μαρινάκης

  Ενδιαφέρουσα ήταν η τοποθέτηση του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, νυν επενδυτή και στην ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή, κατά την πρεμιέρα του 6ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών που...

  Θεσσαλονίκη: Σύλληψη δύο ημεδαπών για ναρκωτικά

  Στη σύλληψη δύο ημεδαπών, ηλικίας 46 και 36 ετών, προέβησαν βραδινές ώρες χθες, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης,...

  «Καταπέλτης» το πόρισμα του ανακριτή για το Μάτι: «Παρακολουθούσαν αμέτοχοι τη φωτιά σαν τον Ξέρξη που έβλεπε τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας»

  Εγκληματική αμέλεια και αδιαφορία, στα όρια του ενδεχόμενου δόλου, καταλογίζει σε κατηγορούμενους για την τραγωδία στο Μάτι ο ανακριτής. Παρακολουθούσαν αμέτοχοι τη φωτιά σαν...

  Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1-4: Υπερηχητικό φινάλε του πρωταθλητή στη Λεωφόρο

  Tο καλύτερο δυνατό φινάλε πέτυχε ο υπερηχητικός Ολυμπιακός στη Λεωφόρο επικρατώντας του Παναθηναϊκού με 4-1 με δύο γκολ από τους Μασούρα και Ελ Αραμπί....

  “Αυτοκράτορας” στη Ρώμη ο Ναδάλ

  O Ράφαελ Ναδάλ κέρδισε τον Νόβακ Τζόκοβιτς με 2-1 σετ και κατέκτησε για 10η φορά στην καριέρα του το Internazionali BNL d' Italia της...