13:11 Κυριακή 14 Αυγούστου 2022
eReportaz

Live:

Σπύρος Μπιμπίλας για Άρη Σερβετάλη: «Έχω σοκαριστεί, διαφωνώ με την απόφασή του»

Σπύρος Μπιμπίλας για Άρη Σερβετάλη: «Έχω σοκαριστεί, διαφωνώ με την απόφασή του»

Σπύρος Μπιμπίλας για Άρη Σερβετάλη: Την έκπληξη και τη διαφωνία του με την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος», την οποία σκηνοθέτησε ο Γιάννης Κακλέας, εξέφρασε ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο λόγος αποχώρησης του Άρη Σερβετάλη από τη συγκεκριμένη παράσταση ήταν το γεγονός πως η Τέχνη είναι για όλους και ότι δεν ήθελε να παίζει μόνο για εμβολιασμένους θεατές.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε χαρακτηριστικά:

«Το έμαθα και έχω σοκαριστεί, δεν το περίμενα. Δεν περίμενα ότι κάποιος ηθοποιός θα σταματήσει μια παράσταση, αγνοώντας ότι δουλεύουν και άλλοι άνθρωποι εκεί. Δεν μπορώ να συμφωνήσω. Μιλάω ως Σπύρος Μπιμπίλας όχι ως Πρόεδρος των ηθοποιών. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς ένας άνθρωπος που λέει ότι είναι τόσο μέσα στην πίστη, δεν σκέφτεται ότι οι άλλοι άνθρωποι θα μείνουν χωρίς δουλειά».

Αντίδραση Γεωργιάδη για Σερβετάλη: Την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος», όπου πρωταγωνιστούσε σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων έγραψε σε ανάρτησή του στο Twitter τα εξής:


ΔΙΑΒΑΣΤΕ


https://twitter.com/AdonisGeorgiadi/status/1463044507092586497?ref_src=twsrc%5Etfw

«Ο καλός πράγματι ηθοποιός κ. Σερβετάλης δεν θέλει να εμβολιαστεί… Ok. Διαφωνεί με μία κυβερνητική απόφαση… Ok. Είναι όμως αυτοί λόγοι να αφήνει ανέργους τους συναδέλφους του επειδή δεν περνάει, στη χώρα, το δικό του; Πραγματικά κρίμα…».

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

         

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας