21:34 Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024
eReportaz

Live:

Σπύρος Ραπανάκης: Καταγγελία για δολοφονία χαρακτήρων από στελέχη που στήριξαν Κασσελάκη και Πολλάκη

Σπύρος Ραπανάκης: Καταγγελία για δολοφονία χαρακτήρων από στελέχη που στήριξαν Κασσελάκη και Πολλάκη

ΣΥΡΙΖΑ: «Υπήρξε κυρίως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια ενορχηστρωμένη επίθεση. Από το ότι μας χρέωναν στην πλευρά Αχτσιόγλου μέχρι το ότι θα έρθουμε και θα κάνουμε εκκαθαρίσεις» κατήγγειλε ο πρώην διευθυντής της Αυγής.

Στην αποκάλυψη ότι από τη στιγμή που ο Στέφανος Κασσελάκης εμφανίστηκε υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε ο ίδιος και οι συνάδελφοι του στην Αυγή και στο Κόκκινο, αλλά και τα ΜΜΕ ως τέτοια στο επίκεντρο ενορχηστρωμένης συκοφαντικής επίθεσης και δολοφονίας χαρακτήρων, προχώρησε ο πρώην διευθυντής της εφημερίδας Αυγή Σπύρος Ραπανάκης λίγες ημέρες μετά την εκλογή Κασσελάκη.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ «Σήμερα», ο κ. Ραπάνάκης είπε πως υπήρξαν και στελέχη τα οποία στήριξαν τον Στέφανο Κασσελάκη και από την πλευρά του κ. Πολλάκη. Ξεκαθάρισε ότι δεν ανήκει σε αυτά ο Νίκος Παππάς.

«Υπήρξε κυρίως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια ενορχηστρωμένη επίθεση. Από το ότι μας χρέωναν στην πλευρά Αχτσιόγλου μέχρι το ότι θα έρθουμε και θα κάνουμε εκκαθαρίσεις» σημείωσε και τόνισε ότι αυτό εφόσον δεν καταδικάστηκε θεώρησε ότι πρέπει να παραιτηθεί από τη θέση του διευθυντή της Αυγής


Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας