10:30 Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022
eReportaz

Live:

Σπύρος Θεοδωρόπουλος: "Όλοι οι Παναθηναϊκοί από 50 ευρώ"

Σπύρος Θεοδωρόπουλος: "Όλοι οι Παναθηναϊκοί από 50 ευρώ"

Με το ποσό των 500.000 ευρώ πρόκειται να συμβάλει ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος στην προσπάθεια διάσωσης του Παναθηναϊκού, ωστόσο εξήγησε πως για να σωθεί η ομάδα θα πρέπει να βρεθούν 300.000 φίλοι του συλλόγου και να βάλουν ο καθένας από 50 ευρώ.

Με αυτόν τον τρόπο θα μαζευτεί ένα ποσό της τάξης των 15.000.000 ευρώ, ικανό για να καταφέρει ο Παναθηναϊκός βγάλει τη χρονιά και να εμφανίσει του χρόνου ένα αξιοπρεπές ρόστερ.

Το συγκεκριμένο εγχείρημα στην Ελλάδα δεν είναι εύκολο να βρει ανταπόκριση, ωστόσο μένει να δούμε τι θα συμβεί. Ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος εξήγησε πως αν τελικά δεν συγκεντρωθεί το απαραίτητο ποσό, όσοι έδωσαν 50 ευρώ θα πάρουν τα λεφτά τους πίσω.

Νωρίτερα, πάντως, είχε δηλώσει στους δημοσιογράφους, επιδιώκοντας να κρατήσει χαμηλούς τόνους: “Καλό θα είναι να μη δημιουργούνται προσδοκίες στον κόσμο, κάναμε μια κουβέντα με τους παλαίμαχους για τον Παναθηναϊκό, ήρθα εδώ να μιλήσω με κάποιους ανθρώπους για την ομάδα, δεν θέλω να μιλήσω για αγωνιστικά. Ο κόσμος δεν πρέπει να νομίζει πως υπάρχει μαγική λύση”.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

              

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας