21:39 Τετάρτη 22 Μαΐου 2024
eReportaz

Live:

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Δημήτρη Παπανώτα: Δεν δέχομαι την ταμπέλα του κακοποιητή

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Δημήτρη Παπανώτα: Δεν δέχομαι την ταμπέλα του κακοποιητή

Η παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή «I Love ΣουΚού», αναφέροντας για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Ο Δημήτρης αυτό που είναι, είτε σου αρέσει, είτε όχι, το δείχνει εδώ και 10 χρόνια στο Happy Day και άλλα τόσα στις προηγούμενες δουλειές του».

Στη συνέχεια, η Σταματίνα Τσιμτσιλή υπερασπίστηκε τον συνεργάτη της, τονίζοντας πως ουδέποτε στήριξε έναν άνδρα που έχει κακοποιήσει μια γυναίκα. «Είναι ένας άνθρωπος που έχει μια καθαρότητα στον τρόπο που μιλάει. Αυτό που δεν μπορείς να πεις για τον Δημήτρη Παπανώτα είναι ότι στηρίζει έναν άνδρα που κακοποιεί μια γυναίκα. Αυτό δεν μπορείς να το πεις», ανέφερε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Ακόμη, σημείωσε πως ο Δημήτρης Παπανώτας ήταν από ανθρώπους που πρωτοστάτησαν στο #MeToo.

«Είναι ένας άνθρωπος που πρωτοστάτησε στο MeToo, που πριν χρόνια συμμετείχε ενεργά στην προσπάθεια να προστατευτεί μία γυναίκα, που είχε δεχτεί ξυλοδαρμό από τον τότε διάσημο άντρα της. Μπορείς να πεις πολλά για τον Δημήτρη ότι έχει εμμονές, ότι κάποιες φορές μπορεί να είναι εμπαθής, ότι έχει αιχμηρό σχόλιο, αλλά την ταμπέλα του κακοποιητή γυναικών δεν την αποδέχομαι», είπε κλείνοντας.


Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

    

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας