6:08 Τρίτη 28 Μαρτίου 2023
eReportaz

Live:

Σταμάτης Γονίδης: Κουνάω αντικείμενα από μακριά με τα χέρια μου

Σταμάτης Γονίδης: Κουνάω αντικείμενα από μακριά με τα χέρια μου

Καλεσμένος στην εκπομπή του Open “Ανοιχτά” με την Αννίτα Πάνια ήταν ο Σταμάτης Γονίδης το βράδυ της Πέμπτης 6 Ιανουαρίου.

Ο τραγουδιστής μίλησε μεταξύ άλλων για την πίστη του στον Θεό που όσο περνούν τα χρονιά μεγαλώνει καθώς όπως σημείωσε είναι από τους “τυχερούς” που έχουν δει θαύματα.


ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΤΩΡΑ


“Είμαι πολύ δύσπιστος άνθρωπος. Πρέπει να δω. Και ίσως ήμουν από τους τυχερούς που είδα πράγματα και θαύματα. Αλλά μπορώ να σου πω πως δεν πιστεύω όσο πρέπει. Γιατί είχε πει ο Χριστός πως αν πιστεύεις έστω όσο ένας κόκκος της άμμου, κινείς βουνά. Εγώ δεν μπορώ να κουνήσω ένα χαλικάκι. Κουνάω αντικείμενα από μακριά, χαρτιά… Το κάνω. Με τα χέρια μου” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σταμάτης Γονίδης υποστηρίζοντας πως έχει βιοενέργεια.

Στη συνέχεια ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στα θαύματα που έχει δει και υποστήριξε πως θα έρθει μία εποχή που ο άνθρωπος δεν θα μιλάει αλλά θα συνεννοείται με τα μάτια.

“Η εξέλιξη της επιστήμης δεν είναι ό,τι καλύτερο” ανέφερε επίσης ο Σταμάτης Γονίδης εξηγώντας πως “όταν ένας άνθρωπος γίνει μισός ρομπότ και μισός άνθρωπος τότε παύει να έχει συναισθήματα”.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

      

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας