1:06 Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023
eReportaz

Live:

Σταμάτης Πουλής: «Τρικλοποδιά» στον Μητσοτάκη σημαίνει «τρικλοποδιά» στην Ελλάδα

Σταμάτης Πουλής: «Τρικλοποδιά» στον  Μητσοτάκη σημαίνει «τρικλοποδιά» στην Ελλάδα

«Όσο μεγαλύτερο το ψέμα, και όσο περισσότερο επαναλαμβάνεται, τόσο πιο πιστευτό γίνεται». Τη συνταγή του υπουργού Προπαγάνδας του Χίτλερ, Γιόζεφ Γκέμπελς, έχει επιλέξει ο ΣΥΡΙΖΑ για να καλύψει το απόλυτο έλλειμμά του σε αξιόπιστη κυβερνητική πρόταση προς τους πολίτες. Και με βάση αυτή τη συνταγή, τα δημοσιογραφικά όργανά του έχουν αναλάβει εργολαβικά να βυθίσουν την πολιτική ζωή στη λάσπη και την τοξικότητα.

Του Σταμάτη Πουλή*

Το σενάριο των παρακολουθήσεων με το οποίο επιχειρείται να μπει «τρικλοποδιά» στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη είναι εξόφθαλμα γελοίο. Όμως αυτοί που το διακίνησαν και το τροφοδοτούν με «λίστες» δεν έχουν απολύτως κανένα πρόβλημα με αυτό. Αν η πραγματικότητα διαψεύδει τις σκοτεινές επιδιώξεις τους, τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα. Το έχουν ξανακάνει άλλωστε. Τα ίδια έκαναν με τη Novartis, τα ίδια έκαναν και με εμένα στην υπόθεση του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. Και όταν η Δικαιοσύνη μάς δικαίωσε πανηγυρικά και καταδίκασε αμετάκλητα τον Παύλο Πολάκη ως υβριστή, απλώς λοιδορούσαν τη Δικαιοσύνη!

Έχοντας ζήσει στο πετσί μου το πόσο αδίστακτοι είναι οι σκευωροί της Αριστεράς, δεν με εκπλήσσει το μέγεθος της παραπλάνησης που επιχειρούν και σήμερα. Επιδιώκουν η υπόθεση να κυριαρχήσει μονοθεματικά, να αποδυναμώσει και να αποσταθεροποιήσει την κυβέρνηση, αλλά και να αποπροσανατολίσει το ενδιαφέρον του κόσμου από το χειροπιαστό και μετρήσιμο έργο 3,5 χρόνων:

 Τους συνταξιούχους, που παίρνουν τη σύνταξή τους, σήμερα, πολύ γρηγορότερα από ό,τι στο παρελθόν.

Την κοινωνία, που έμεινε όρθια την περίοδο της πανδημίας.

 Τους φοιτητές και τα Πανεπιστήμια, που θα μπορούν να συνεργάζονται με αντίστοιχα Ιδρύματα του εξωτερικού.

 Την οικονομία, καθώς η χώρα μας είναι ένας ελκυστικός επενδυτικός προορισμός. Η χώρα έχει τις μεγαλύτερες, τις περισσότερες ξένες επενδύσεις από ποτέ. Στο πλαίσιο αυτό, πετύχαμε τη σωτηρία και την επανεκκίνηση των Ναυπηγείων Ελευσίνας, με προφανή οφέλη για την οικονομία και την απασχόληση στη Δυτική Αττική.

 Τον καθένα, που πληρώνει τον τρίτο χαμηλότερο λογαριασμό στην Ευρώπη στο ηλεκτρικό ρεύμα, εξαιτίας της πολιτικής της κυβέρνησης.

 Τις προσπάθειες για την ενεργειακή αυτονομία, καθώς η χώρα παράγει το 44% με ΑΠΕ και θα αυξηθεί περισσότερο. Αλλά και το γεγονός ότι ξεκινά σεισμικές έρευνες για το φυσικό αέριο.

 Τους 250.000 ανθρώπους που μέσα σε αυτά τα χρόνια της κρίσης βρήκαν δουλειά και έχουν εισόδημα, μισθό και αξιοπρέπεια.

Η Ελλάδα είναι πυλώνας σταθερότητας και σημαντικών επενδυτικών ευκαιριών, σε μια εποχή που άλλες ευρωπαϊκές χώρες αντιμετωπίζουν σημαντικές προκλήσεις. Και μπορούμε να πετύχουμε πολύ περισσότερα. Προφανώς αυτό δεν αρέσει στον ΣΥΡΙΖΑ. Όπως δεν αρέσει και σε διάφορα κέντρα και παράκεντρα που βρίσκονται πίσω από την πολιτική του. Γι’ αυτό πρέπει κάθε Έλληνας που αγαπάει την πατρίδα να δει πίσω από τη «σκόνη» που σηκώνουν οι δήθεν αποκαλύψεις.

«Τρικλοποδιά» στον Μητσοτάκη αυτή τη στιγμή σημαίνει «τρικλοποδιά» στην ίδια την Ελλάδα, στις δυνατότητες και τις προοπτικές της. Και κάθε πολίτης πρέπει να απαντήσει ανάλογα όταν κληθεί στην κάλπη.

*Ο Σταμάτης Πουλής είναι Α’ επιλαχών βουλευτής Δυτικής Αττικής της ΝΔ

Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας