18:00 Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023
eReportaz

Live:

Στέλεχος ΕΟΚ: Ελεύθερος χωρίς όρους μετά την απολογία του σε ανακριτή για απόπειρα βιασμού

Στέλεχος ΕΟΚ: Ελεύθερος χωρίς όρους μετά την απολογία του σε ανακριτή για απόπειρα βιασμού

Χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του στον ανακριτή Πάτρας ο Παναγιώτης Τσαγκρώνης, πρώην γενικός γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα βιασμού σε βάρος υπαλλήλου της Ομοσπονδίας το 2014.

Το σκεπτικό της συγκεκριμένης απόφασης έχει να κάνει αφενός με το γεγονός ότι ο κατηγορούμενος είναι ηλικιωμένος και αφετέρου επειδή σκοπός είναι να τρέξουν άμεσα οι διαδικασίες και να οδηγεί η δίκη στο ακροατήριο εάν φυσικά κρίνει ανάλογα το δικαστικό συμβούλιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του dikastikoreportaz.gr το πρωην υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΟΚ ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα αρνήθηκε τις κατηγορίες επισημαίνοντας ότι πρόκειται για σκευωρία η οποία στήθηκε σε βάρος του προκειμένου να επηρεαστεί το αποτέλεσμα των εκλογών στην Ομοσπονδία.  ποινικός δρόμος της συγκεκριμένης υπόθεσης είναι μακρύς καθώς αναμένεται η εισαγγελική πρόταση προς το δικαστικό συμβούλιο και η τελική απόφαση εάν ο Τσαγκρώνης θα παραπεμφθεί η όχι σε δίκη.

Καταγγελία

Υπενθυμίζεται ότι βάσει της καταγγελίας την οποία είχε αποκαλύψει η «ΜΠΑΜ στο Ρεπορταζ» η συγκεκριμένη υπάλληλος της Ομοσπονδίας υποστήριζε ότι είχε πέσει θύμα παρολίγον βιασμού από τον κατηγορούμενο το καλοκαίρι του 2014 κατά τη διάρκεια αποστολής που βρισκόταν στην Κρήτη. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε σε επιστολή προς τον κ. Αυγενάκη η οποία τελικά κατέληξε στη Δικαιοσύνη εκείνο το βράδυ ο πρωην γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας μπήκε στο δωμάτιο της και επιχείρησε να την βιάσει! Απομακρύνθηκε μόνο μετά την αντίδραση της κοπέλας και τις φωνές που έβαλε, όταν δηλαδή αντιλήφθηκε ότι ενδεχομένως να τον άκουγαν τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής. Μάλιστα στην ίδια συγκλονιστική καταγγελία η υπάλληλος ανέφερε ότι σε μεταγενέστερο χρόνο είχε ενημερώσει τόσο τον πρωην αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας, κ. Γολέμη όσο και τον προϊστάμενο της, ενώ ισχυρίζεται ότι επειδή δεν ενέδωσε στις σεξουαλικές επιθυμίες του κατηγορουμένου, τέθηκε σε καθεστώς δυσμένειας και υπέστη εργασιακό μπουλινγκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ

WWW.DIKASTIKOREPORTAZ.GR

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας