4:15 Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021
eReportaz

Live:

Στέλιος Πέτσας: Πρωτοφανής αποδοχή της κυβέρνησης από την κοινωνία (Βίντεο)

Στέλιος Πέτσας: Πρωτοφανής αποδοχή της κυβέρνησης από την κοινωνία (Βίντεο)

Στέλιος Πέτσας: Την σιγουριά του ότι η κυβέρνηση, παρά τα πρόσφατα προβλήματα, συνεχίζει να χαίρει της αποδοχής των πολιτών εξέφρασε ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας. Πιο συγκεκριμένα, αναφερόμενος την πρόσφατη δημοσκόπηση της ΜRΒ που δείχνει προβάδισμα 11,9% της κυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, σχολίασε ότι η διαφορά είναι πρωτοφανής για τα μεταπολιτευτικά χρονικά, «γεγονός της αποδοχή της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού δυο χρόνια μετά τις εκλογές, από τους πολίτες».

Παράλληλα, συμπλήρωσε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ότι η διαφορά παραμένει αισθητή παρά το έντονο καλοκαίρι με τα σημαντικά γεγονότα που το σημάδεψαν, γρατζούνισε την εικόνα της kυβέρνησης.

«Οι δε εξαγγελίες του Πρωθυπουργού στην ΔΕΘ, χρειάζονται χρόνο για να αφομοιωθούν από τους πολίτες και να γίνουν ορατές στην καθημερινότητα τους», σημείωσε..

—-

ΔΙΑΒΑΣΤΕ – ΕΛΛΑΔΑ: Τιμές ΦΩΤΙΑ στα Σχολικά Είδη – Σε απόγνωση οι γονείς

—-

Τέλος, ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών σχολίασε και το θέμα που έχει προκύψει με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο.

Ο Στέλιος Πέτσας μίλησε και εκείνος για λάθος που αναγνωρίστηκε και από τον Κ. Μπογδάνο, παρέπεμψε στην δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Γ. Οικονόμου και σχολίασε ότι το κρίσιμο είναι «να μην επαναληφθεί».

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας