23:43 Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021
eReportaz

Live:

Στη Βουλή η αποκάλυψη της ΜΠΑΜ για το «μπλακ άουτ» στο Νοσοκομείο Μεταξά

Στη Βουλή η αποκάλυψη της ΜΠΑΜ για το «μπλακ άουτ» στο Νοσοκομείο Μεταξά

Αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψη της εφημερίδας ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ, που κυκλοφόρησε την 4η Ιουλίου, για το «μπλακ άουτ» στο Νοσοκομείο Μεταξά.

Το θέμα έφτασε μέχρι το ελληνικό Κοινοβούλιο με σχετική ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας και τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Στο δεύτερο μεγαλύτερο αντικαρκινικό νοσοκομείο της χώρας η κατάσταση μοιάζει να είναι εκτός ελέγχου… Εν μέσω καλοκαιριού και συνθηκών καύσωνα, ο κλιματισμός δεν επαρκεί για να καλύψει τις ανάγκες του νοσοκομείου, με αποτέλεσμα πρωτίστως τις καθυστερήσεις στις χημειοθεραπείες των ασθενών, αλλά και την απίστευτη ταλαιπωρία του προσωπικού που εργάζεται υπό αντίξοες συνθήκες.

ΕΔΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σύμφωνα με έγγραφο της Παθολογικής – Ογκολογικής που έχει στη διάθεσή της η εφημερίδα «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ», αναφέρεται ξεκάθαρα ότι οι χημειοθεραπείες των ασθενών «πάνε πίσω», καθώς λόγω των πολύ υψηλών θερμοκρασιών έχουν κλείσει θάλαμοι, με αποτέλεσμα τη μείωση των κρεβατιών.

Ερώτηση στη Βουλή

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή, με αφορμή το ρεπορτάζ της ΜΠΑΜ, ζητώντας απαντήσεις σε 5 ερωτήματα.

Δείτε την ερώτηση:

7923-ΑΠ-12-07-2021-Υπό συνθήκες παντελούς έλλειψης κλιματισμού λειτουργεί το αντικαρκινικό νοσοκομείο «Μεταξά», του Πειραιά

Η «ΜΠΑΜ» θα συνεχίσει το ρεπορτάζ και σε άλλα νοσοκομεία του ΕΣΥ, προκειμένου να αποκαλυφθούν τα κακώς κείμενα που διαδραματίστηκαν και διαδραματίζονται καλυπτόμενα από τη «λαίλαπα» της πανδημίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Β. Κικίλιας: Στόχος μας η φιλοξενία, η ασφάλεια και η υγειονομική κάλυψη των τουριστών

Στ. Πέτσας: «Να μην αφήσουμε άλλο χρόνο κενό. Γιατί εμβολιαζόμαστε, σημαίνει ζούμε»

Οι εκμυστηρεύσεις της Καρολάιν (λίγο) πριν δολοφονηθεί

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας