9:28 Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022
eReportaz

Live:

«Στην αντεπίθεση» ο 91χρονος που κατηγορείται για απόπειρα βιασμού 45χρονης οικιακής βοηθου (βίντεο)

«Στην αντεπίθεση» ο 91χρονος που κατηγορείται για απόπειρα βιασμού 45χρονης οικιακής βοηθου (βίντεο)

Αποφασισμένος να κινηθεί νομικά είναι ο 91χρονος μετά την καταγγελία σε βάρος του για απόπειρα βιασμού από 45χρονη Βολιώτισσα στην περιοχή της Λάρισας. Πρόκειται για την υπόθεση που έγινε γνωστή στο πανελλήνιο μετά τον ισχυρισμό της οικιακή βοηθού ότι ο υπερήλικας δράστης αποπειράθηκε να την βιάσει με αποτέλεσμα η ίδια να καταθέσει μήνυση εις βάρος του.

Ο Δικηγόρος υπεράσπισης του 91χρονου Απόστολο Δημ. Δόκος μιλώντας στην εκπομπή του STAR Αλήθειες με τη Ζήνα είπε ότι ο εντολέας του είναι εξοργισμένος από αυτή την καταγγελία. Ο ίδιος παρουσιάστηκε ενώπιον της Ανακρίτριας του Πρωτοδικείου Λάρισας και απολογήθηκε. Μετά την απολογία του αποτάθηκε στο Δικηγορικό Γραφείο του κ. Δόκου, ο οποίος αφού ενημερώθηκε έλαβε και την εντολή εκπροσώπησης του, όσον αφορά τις περαιτέρω νομικές ενέργειες.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 


Ο 91χρονος έχει δώσει επίσης εντολή να κατατεθεί μήνυση ψευδούς καταμήνυσης κατά της 45χρονης καθώς όπως δηλώνει ο ίδιος «ουδέποτε τέλεσε το αδίκημα για το οποίο τον κατηγορεί» διατεινόμενος περίτρανα ότι άλλα ήταν τα κίνητρα. “Είναι όλα ψευδέστατα” επισήμανε.

Ο κ. Απόστολος Δόκος μιλώντας στην εκπομπή χαρακτήρισε «περίεργη» την υπόθεση λόγω της ηλικίας του φερόμενου ως δράστη. Δύναται ένας υπερήλικας υπό φαρμακευτική αγωγή να διαπράξει το αδίκημα της απόπειρας βιασμού;” τόνισε.

«Μακάρι να μπορούσα να εστιάσω σε συγκεκριμένα στοιχεία της δικογραφίας και να αναφερθώ σε τυχόν αντιφάσεις που πιθανόν να έχει υποπέσει η μηνύτρια. Δυστυχώς όμως ο Κώδικας Δεοντολογίας περί Δικηγόρων όπως επίσης και ο Κώδικας Ποινικής Δικονομίας δεν μου επιτρέπουν να αναφερθώ σε λεπτομέρειες που αφορούν την δικογραφία αφού η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της ανάκρισης. Οφείλω όμως να αναφέρω ότι οι ανακρίβειες που ειπώθηκαν από μερίδα των ΜΜΕ (ευτυχώς λίγων) ξεπερνάνε και τον πιο ευφάνταστο νου!

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας